Mand anholdt efter slagsmål på Nørrebro

En mand blev snittet i armen og stukket i brystet under slagsmål på cafe på Nørrebro. Uvist om der har været anvendt kniv

Knivstik på Nørrebro(Foto: Googlestreetview)
Knivstik på Nørrebro(Foto: Googlestreetview)

Politiet har nu anholdt en efter et slagsmål på Cafe Castro på Nørrebro i København ved 20-tiden her til aften. En mand blev snittet i armen og stukket i brystet. Han er dog uden for livsfare.

- Han bliver anholdt på Bisbebjerg Hospital, hvor han selv indfinder sig, fordi han har nogle skader i baghovedet. De er kommet op og toppes, og der er kastet lidt glas og flasker. Begge kamphaner er kommet til skade. Og den ene er så kommet lidt mere til skade, end den anden. Mit indtryk, ud fra det sparsomme materiale, jeg har, er, at de kender hinanden, siger den centrale efterforskningsleder Kenneth Vesth til ekstrabladet.dk.

Det er endnu uvist, om manden også er blevet stukket med kniv.

- Vi har et vidne, der snakker om en kniv. Men vi har ikke fået det verificeret endnu. Den forurettede kan ikke fortælle, at der har været en kniv, siger vagtlederen.

Manden blev fundet blødende omkring Jægersborggade 50 ved pladebutikken Æter. Slagsmålet skete dog på Nørrebrogade i København, hvorefter manden søgte tilflugt i en butik i Jægersborggade.

- Uvist af hvilken grund, for han har ingen tilknytning til gaden, siger vagtlederen, der fortæller, at manden ikke har noget med bandemiljøet at gøre.

Offeret blev hentet i ambulance og kørt til Rigshospitalets traumecenter.