Stylist hjalp Amalie

Stylisten Kenny Aleksandr var en af de to naboer, der tidligt lørdag morgen hjalp Amalie Szigethy i sikkerhed, efter hun i timevis angiveligt var blevet mishandlet af Peter Birch

Kenny Aleksandr er stadig rystet efter at have været vidne til Peters overfald på Amalie. (Foto: Anthon Unger)
Kenny Aleksandr er stadig rystet efter at have været vidne til Peters overfald på Amalie. (Foto: Anthon Unger)

- Jeg er meget rystet lige nu - jeg er virkelig rystet lige nu. Det var som at se et biluheld - man kan ikke få chokket ud af hovedet. Når jeg kigger ud af vinduet, føler jeg stadig, jeg kigger ned på Amaile. Det er enormt ubehageligt, siger Kenny Aleksandr til MSN Starlounge.

ekstrabladet.dk har været i kontakt med stylisten, der dog fortæller, at han stadig er så chokeret, at han ikke kan snakke yderligere om episoden, men at alt det, som MSN Starlounge har skrevet, er sandt.

Kenny Aleksandr er nabo til det hus hvor Peter i løbet af natten og morgenen har holdt Amalie indespærret og mishandlet hende i en kælder.

Hun råbte og skreg
- Jeg vågnede kl 7.30-7.45 ved, at jeg hørte et kæmpe bang. Det lød som en dør, der blev smækkert op. Vi ligger alle sammen og sover, og pludselig kunne vi bare høre, at der blev råbt og skreget fra gården. Jeg tænkte; "åh nej, er det de stive mennesker fra Bar7, der igen har forvildet sig ind i gården". Jeg åbner vinduet og råber ud ad det; "Er du ikke sød at tie stille?", siger Kenny Aleksandr til mediet og fortsætter.

- Jeg kunne se en pige, der skriger og ser nøgen ud. Jeg spørger, om hun er okay, og så ser jeg, at det er Amalie. Det ligner, at hun står med et håndklæde om sig, men det var bare hendes lillebitte sommerkjole, som ikke dækkede særligt meget, som hun stod og trak ned om sig. Hun har bare fødder og står decideret og skriger; "Hjælp! Lad mig være, gå væk fra mig. Få mig væk herfra!", mens hun står og klamrer sig til min bil og hulker som en lille pige. Jeg kan se en, der går forbi hende og kigger på hende. Det var Peter. Det var virkelig ubehageligt!.

Hjalp Amalie væk
Der går lidt tid, før Kenny når at reagere. Men da han bliver helt vågen, reagerer han.

- Jeg tænker; "gud, hun tager ikke pis på mig." Jeg løb i bare tæer ned til hende i gården og nåede nærmest ikke at tage andet end joggingbukser på for at komme over til den her pige, der omklamrer en og siger; "du må ikke slippe mig, få mig væk!" Hun hoster og græder. Min underbo Anna ser det også.

Sammen med Anna tager Kenny Aleksandr Amalie med ind i opgangen og ind i en lejlighed.

- Så løb Peter efter os, og Anna siger til ham; "du holder dig bare væk!". Han siger; "nej, men jeg vil bare snakke med Amalie," og vi siger; "hun vil ikke snakke med dig." Amalie kan næsten ikke trække vejret, og hun hoster og stønner. Jeg henter et glas vand og en sweater til hende, men hun kan næsten ikke drikke det, fordi hun hoster sådan.

Ifølge Kenny Aleksandr havde Amalie store røde mærker på armene og benene, ligesom hun selv fortalte, at hun var blevet holdt fanget i flere timer.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.