Annonce:
Annonce:

Seriemorder ringede til offers familie

En række telefonopkald til offers lillesøster har givet politiet indblik i Long Island-morderens syge personlighed

Den prostituerede Melissa Barthelemy, 29, blev fundet dræbt på Gilgo Beach, Long Island, sammen med tre andre kvindelig. (Foto: AP)
Den prostituerede Melissa Barthelemy, 29, blev fundet dræbt på Gilgo Beach, Long Island, sammen med tre andre kvindelig. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Krimi

En seriemorder, der jagtes for drab på otte prostituerede, der er fundet begravede i et øde område på Long Island, New York, har flere gange ringet og hånet et af sine ofres familiemedlemmer.

Den uidentificerede morder brugte den myrdede Melissa Barthelemys mobiltelefon, da han syv gange ringede og chikanerede offerets lillesøster. Han erkendte oven i købet, at han havde bortført, voldtaget og kvalt den 29-årige escortpige, som boede i New York-bydelen Bronx.

– I det sidste opkald sagde han, at han havde dræbt Melissa, fortæller den myrdede kvindes mor, Lynn Barthelemy.

Solgte sex på nettet
Melissa Barthelemy forsvandt i juli 2009, og hendes lig blev i december fundet på Gilgo Beach, Long Island, sammen med tre andre kvindelig. Alle kvinder havde solgt sex på internetsiden Craigslist, oplyser politiet.

Annonce:

Inden Barthelemy blev fundet, havde morderen brugt hendes mobiltelefon og ringet til hendes 16-årige søster, Amanda, og brugt 'hånende og vrede' ord.

Han lod Amanda Barthelemy stille spørgsmål under telefonopkaldene, som aldrig varede længere end tre minutter. Politiet siger, at opkaldene hjælper dem i efterforskningen.

Frygter for datters liv
Lynn Barthelemy fortæller, at manden længe lod familien tro, at Melissa stadig var i live. Først i det sidste opkald slukkede han håbet og sagde, at han havde dræbt hende.

– Nu frygter jeg, at han vil komme efter min anden datter. Jeg tror, at han længe havde forfulgt Melissa, inden han myrdede hende, siger Lynn Barthelemy til tv-programmet 'Good Morning America'.

Siden politiet i december fandt ligene af Melissa Barthelemy og tre andre prostituerede, er yderligere fire kvindelig dukket op i det øde kratområde.

Annonce:

Politiet fandt ligene under eftersøgningen på den 24-årige prostituerede Shannan Gilbert, der blev meldt savnet efter et besøg hos en sexkunde i området i maj sidste år. Gilbert er endnu ikke fundet.

Kendskab til politiarbejde
Politiet mener, at de står over for en seriemorder, som har et indgående kendskab til området og stor viden om, hvordan politiet arbejder. Der er tale om en intelligent person, der kan leve et almindeligt liv med kone og børn.

– Han er helt klar over, hvordan vi arbejder rent teknisk. For at sige det lige ud, har vi spekuleret på, om der kan være tale om en politibetjent eller en tidligere betjent, siger en efterforsker til New York Times.

Politiet fandt i denne uge et kranium og en taske, som menes at indeholde lig-rester, hvilket bringer det samlede antal lig fundet i området op på 10 personer. Det seneste ligfund menes at være en mand og et barn, og politiet tror, at de kan være ofre for en helt anden morder.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
En formand, der gør, hvad der bliver sagt
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: