Rygter: Morderen har dræbt sin mor og såret sin far

24-årige Tristan van der Vlis' egne forældre er ifølge pårørende til familien blandt mandens 21 skudofre, efter han lørdag gik amok i storcenter i sin hjemby

Advarsel: Videoen over artiklen viser døde mennesker. Blandt andet morderen, der ligger død ved nogle kasseapparater, efter han har skudt sig selv. Han udførte blodbadet iført militærbukser og pilotjakke.

OPDATERET: Rygter om at moderen og faderen til den 24-årige skulle være blandt ofrene viser sig at være ukorrekte

Tre indkøbscentre i Holland er blevet evakueret, efter politiet i byen Alphen aan den Rijn har fundet et afskedsbrev fra 24-årige Tristan van der Vlis, der i dag dræbte seks personer og sårede 15, inden han skød og dræbte sig selv.

I brevet skriver manden, at han har plantet sprængstoffer i tre andre indkøbscentre i området.

Tristan van der Vlis' egne forældre er ifølge pårørende til familien blandt de 21 ofre for massakren, som politiet endnu ikke har fundet noget motiv for.

Hans mor er blandt de døde, mens faren er hårdt såret, siger de pårørende.

Moren havde tøjbutik i indkøbscenteret
Ifølge de hollandske medier var moren indehaver af en tøjbutik i indkøbscentret Ridderhof, hvor hendes søn gik amok med et automat - sandsynligvis en maskinpistol eller et maskingevær.

Tristan van der Vlis var i forvejen kendt af politiet for ulovlig våbenbesiddelse og trusler. Hvem han skal have truet, er ikke oplyst. Han skal også have mishandlet sin kæreste, men det er ikke bekræftet fra officiel hold.

Artiklen opdateres...