Maskerede tyve stjal elevernes gallapenge

Et større pengebeløb blev fredag stjålet på et gymnasie, da to ukendte gerningsmænd løb med elvernes billetindtægter til deres gallafest

En glad begivenhed blev pludselig meget alvorlig, da en gruppe elever på CPH West solgte billetter til deres gallafest. To maskerede gerningsmænd brasede ind i billetsalget og stjal to pengekasser.

- Man bliver chokeret over, at nogen kommer ind og tager elevernes penge. Eleverne er selfølgelig rystede over det, men gudskelov reagerede de helt fornuftigt og råbte bare op, siger rektor Trine Nellemann til ekstrabladet.dk.

Hun mener ikke, de to gerningsmænd går på skolen, for der var ingen, der kunne genkende dem.

Stort pengebeløb
Episoden fandt sted fredag omkring klokken 12.

- Det er gået ganske udramatisk for sig. Der er ikke blevet truet med våben, så vidt vi ved, siger vagtchefen for Vestegnens Politi, Johnny Bonde.

To elever på gymnasiet genkendte sproget, som tyvene brugte. De to elever er kurdere, og de kunne høre, at gerningsmændene talte kurdisk indbyrdes.

- Der er tale om to unge mænd i 18-20-årsalderen iført sorte jakker. Det er faktisk det eneste, vi ved om dem lige nu, siger vagtchefen til ekstrabladet.dk.

Beløbet er ikke opgjort endnu, men politiet forsikrer, at der er tale om et stort pengebeløb. Skolen vil ikke ud med flere detaljer på nuværende tidspunkt.