Annonce:
Annonce:

Amanda afhøres hele aftenen

Den svindel-sigtede eks-direktør indvilgede i at møde frivilligt op hos politiet. Grundlovsforhøret i morgen ventes at ske for åbne døre

Amanda Jacobsen afhøres hele aftenen og i morgen skal hun i dommervagten efter en nat i Vestre Fængsel.(Foto: Magnus Møller)
Amanda Jacobsen afhøres hele aftenen og i morgen skal hun i dommervagten efter en nat i Vestre Fængsel.(Foto: Magnus Møller)
Annonce:
Følg Krimi

43-årige Amanda Jacobsen samarbejder angiveligt fuldstændigt med politiet.

Netop nu bliver hun afhørt af efterforskere fra bagmandspolitiet. Og chefen her går ud fra, at det meste af aftenen vil blive brugt til en grundig afhøring.

- Jeg ved ikke, hvad hun siger. Men jeg går da ud fra, at der bliver afgivet en forklaring, siger Bent Isager-Nielsen, politiinspektør.

Amanda Jacobsen landede ifølge Ekstra Bladets oplysninger tidligere på dagen i Københavns Lufthavn i Kastrup fra Zurich i Schweiz. Klokken 16.25 mødte hun op til afhøringen, og hun blev gjort bekendt med sigtelsen på svindel for 140 millioner kroner.

Ekstra Bladet erfarer, at politiet efter anmeldelsen i fredags har været i kontakt med Amanda Jacobsen i Schweiz. Men politiet undlod at efterlyse hende internationalt, da politiet fik løfte om, at hun ville møde op af egen drift.

Bent Isager-Nielsen vil ikke afsløre, hvordan Amanda Jacobsen stiller sig til sigtelsen, men henviser i stedet til grundlovsforhør onsdag, hvor politiet vil begære hende fængslet. Forhøret vil, hvis politiet skal bestemme, foregå for åbne døre.

Det vil sige, at offentligheden for første gang kan få detaljeret indsigt i, hvordan svindelen er foregået.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den syge velfærdsstat skal dominere den kommende valgkamp
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: