Annonce:
Annonce:

Dansk direktør fyret efter svindelsag

En tidligere dansk direktør i det verdensomspændende firma Gate Gourmet er blevet sat i forbindelse i en sag om bedrageri i million-klassen

Annonce:
Følg Krimi

TV: Her er svindleren Amandas nye luksus

Det internationale firma, Gate Gourmet, er ramt af en stor svindelsag. Firmaet er blevet bedraget for 22 millioner schweiziske franc, hvilket svarer til 127 millioner danske kroner, og de anser det selv som tyveri.

Hele ansvaret tørres af på den administrerende direktør i Danmark.

Firmaet er kendt for at lave mad til adskillige flyselskaber verden over. Koncernens hjemmeside bekræfter, at der har været tale om bedrageri, og der er kun én person involveret i det.

Hun er blevet fyret fra sin stilling som administrerende direktør i Danmark. Desuden skal 17 medarbejdere fyres som følge af den dårlige økonomi, sagen har medført. Medarbejdere ved endnu ikke, hvem der skal blive, og hvem der skal ud. De 17 er ikke med i svindelnummeret, fortæller kilder til ekstrabladet.dk.

Kan du bekræfte, at jeres administrerende direktør er blevet fyret på grund af svindel?

Annonce:

- Jeg har ingen mening om det der. Det hjælper ikke, at du bliver ved at ringe. Er vi så færdige for i dag? siger Per Hansen, direktør for Gate Gourmet, til ekstrabladet.dk.

Politiet i Danmark har ikke modtaget en anmeldelse i sagen.

Kender du noget til sagen? Så skriv til 1224@eb.dk

Det store svindelnummer har haft en stor påvirkning på moderselskabets aktiekurs. Gate Gourmet er et datterselskab af gruppen Gategroup Holding AG. Og i går faldt aktierne dramatisk efter pressemeddelelsen om bedragerisagen. Der er tale om et fald på hele 8,7 procent på selskabets aktier. Det er det største fald firmaet har oplevet i 5 måneder, skriver Bloomberg.com.

Moderselskabets administrerende direktør, Guy Dubois, fortæller i meget generelle vendinger om svindelsagen.

- Vi beklager sagen dybt. Det er lykkedes os at identificere og forstå, hvordan bedrageriet er sket, siger han i en pressemeddelelse.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Med jobcentrene har politikerne skabt en mur mod den sunde fornuft
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: