TV-vært tilstår ulovlig kontakt i fængslet

TV-værten Tine Røgind tilstår, at hun havde ulovlig telefonkontakt med sin eks-kæreste, mens han sad varetægtsfængslet. Det oplyser hendes advokat

Tine Røgind indrømmer, at hun ulovligt var i kontakt med sin fængslede eks-kæreste. Men de øvrige forhold benægter hun.(Foto: ,Michael Bang/SBSTV)
Tine Røgind indrømmer, at hun ulovligt var i kontakt med sin fængslede eks-kæreste. Men de øvrige forhold benægter hun.(Foto: ,Michael Bang/SBSTV)
Følg Krimi

Tine Røgind, tv-vært på kriminalmagasinet 'Krimi 5', tilstår, at hun havde ulovlig telefonkontakt med sin 31-årige eks-kæreste, mens han sad varetægtsfængslet i Køge arresthus, sigtet for handel med 210 kilo narkotika.

Dét oplyser Tine Røginds forsvarer, advokat Stine Gry Johannesen til ekstrabladet.dk.

- Den del af sagen bliver en tilståelse. Men hun har fået negativ særbehandling af politiet, fordi kvinder, der taler ulovligt i mobiltelefon med deres varetægtsfængslede kærester, normalt aldrig bliver retsforfulgt, siger Stine Gry Johannesen.

Ifølge tiltalen holdt Tine Røgind ulovligt kontakt med den 31-årige KP fra den 9. august til den 12. september 2010. Han risikerer over 16 års fængsel i den kommende straffesag.

Han havde en indsmuglet mobil i cellen, og hun anskaffede sig en ny 'hemmelig' mobil med et anonymt taletidskort og talte 'adskillige' gange med KP i arresten. Hun kodede hans ulovlige telefonnummer ind under 'Line' i sin telefon og gav hans telefonnummer videre til flere andre, som han så kunne kontakte.

Tine Røgind satte også penge ind på eks-kærestens taletidskort, så han ikke 'løb tør'.

Slettede 'private' filer
Politiet har også rejst tiltale mod Tine Røgind for at forsøge at bortskaffe beviser mod KP. Hun fik fat i hans computer og slettede filer og programmer på computeren, som hun havde på sin bopæl, da hun blev anholdt.

- Det er korrekt, at hun havde den pc, men der var intet på computeren som havde relation til narkosagen. Det har politiets IT-eksperter bekræftet, siger Tine Røginds forsvarer Stine Gry Johannesen.

Advokaten bekræfter, at Tine Røgind slettede filer på eks-kærestens computer: - Det er der en forklaring på. Det var ting af rent privat karakter, som vedrørte hende, siger advokaten.

Derfor nægter Tine Røgind sig skyldig i tiltalen om, at have tilintetgjort, forvansket eller bortskaffet beviser mod eks-kæresten.

Sigtet for narko-hæleri
Anklagemyndigheden tager forbehold for senere at rejse tiltale mod Tine Røgind for narkohæleri. Hun er sigtet for at have modtaget udbytte af eks-kærestens narkokriminalitet. Men en eventuel tiltale mod hende afgøres først, når der er faldet dom mod KP.

- Hvis der havde været beviser mod hende for hæleri, så var hun blevet tiltalt nu. Der ligger skriftlig dokumentation for kærestens forbrug af rejser og restaurantbesøg og den slags, som hun har deltaget i, men det har ikke været ulovligt, forklarer advokaten.

Hun tror derfor ikke på, at der kommer endnu en tiltale mod TV-værten.

Tine Røgind blev oprindeligt sigtet for at have medvirket i eks-kærestens enorme narkoforretning. Men den sigtelse er droppet og hang ifølge advokaten sammen med, at hendes mobiltelefon tilfældigt var koblet til en mobilmast, der dækkede det område i Herringløse, hvor eks-kæresten havde sit narkolager.

Vi hører her ouverturen til en mulig katastrofe

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.