Annonce:
Annonce:

Skød konen af medlidenhed

Den 84-årige mand, der skød sin kone og hund, var alvorligt syg. Han havde formentlig kun kort tid at leve i, og han ville ikke efterlade konen og hunden alene

Politiet dækkede til, da ligene af det 84-årige ægtepar blev båret ud i rustvognen ved 14-tiden onsdag eftermiddag. (Foto: Kenneth Meyer)
Politiet dækkede til, da ligene af det 84-årige ægtepar blev båret ud i rustvognen ved 14-tiden onsdag eftermiddag. (Foto: Kenneth Meyer)
Annonce:
Følg Krimi

Få minutter før den 84-årige i morges skød sin 83-årige kone og hund og derefter sig selv, ringede han til et familiemedlem og sagde farvel.

Manden var meget alvorlig syg og kunne forudse, at han kun havde kort tid at leve i. Det var efter politiets opfattelse motivet til drabet og selvmordet.

Hustruen var også syg, dog ikke døende.

- Jeg kan bekræfte, at manden var alvorligt syg og at motivet er en form for medlidenhedsdrab. Han ville formentlig ikke efterlade hustruen alene. Vi betragter sagen som en familietragedie, siger efterforskningsleder Tommy Keil til ekstrabladet.dk.

Den 84-årige brugte en gammel kaliber 38 revolver. Han affyrede tre skud, ét mod konen, ét mod hunden og det sidste mod sig selv.

Hustruen blev fundet død i soveværelset og politiet antager, at hun har sovet, da hun blev dræbt.

Den 84-årige mand ringede ved 06-tiden i morges til et familiemedlem, som bor tæt på ægteparret.

- Han sagde farvel. De præcise ord kender jeg ikke i øjeblikket. Derefter tog familiemedlemmet hen til huset, og fandt parret og hunden døde, siger efterforskningsleder Tommy Keil.

Tommy Keil vil ikke oplyse, hvad den 84-årige mand fejlede.

En nabo har fortalt ekstrabladet.dk, at den 84-årige havde været indlagt på hospitalet et par gange i efteråret.

- Jeg er ikke helt sikker på, hvad han fejlede. Både han og konen havde det, man vel vil kalde et skrantende helbred, fortæller O. Petersen, der i 50 år har været nabo til det nu afdøde ægtepar.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Svulster og skandaler trives i tavshed
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: