Annonce:
Annonce:

Krybskytte huserer på Midtsjælland

To rådyr er blevet skudt på Midtsjælland. Politiet frygter, at en krybskytte er på spil

Annonce:
Følg Krimi

Der er ikke kun i afrikanske vildtreservater og i gamle danske film med Poul Reichardt og Ib Mossin i helterollerne, der findes krybskytter. I øjeblikket er der efter alt at dømme en løs på Sjælland.

- Mandag får vi en anmeldelse, om at der er blevet skudt en råbuk, fortæller Carsten Andersen fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Rester af rådyr dukket op
Bukken blev fundet i et skovstykke ved Vesterskov på Bognæsvej i Herslev, som ligger i Lejre Kommune. Og den er ikke det eneste offer for krybskytten.

Tirsdag dukkede der rester af et andet rådyr op i samme område, og politiet har derfor en stærk mistanke om, at der er en krybskytte på spil.

- Det første dyr, bukken, blev skudt med en riffel bagfra. Vi ved ikke, hvordan det andet dyr er blevet dræbt, fortæller Carsten Andersen, som efterlyser hjælp fra opmærksomme borgere.

Overtræder jagtloven
- Hvis der er nogen, der kender noget til det her, eller som har hørt nogen snakke om, at de har været ude at skyde nogle dyr, så hører vi gerne fra dem, siger Carsten Andersen.

Krybskytteri er en overtrædelse af jagtloven. Det straffes med bøde, men i særligt grove tilfælde kan straffen være fængsel.

Borgere med oplysninger til politiet skal henvende sig til lokalpolitiet i Roskilde.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mette har spillet magtbingo hele sit liv
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: