Politiet slog til mod familie på fem

Naboer: PET har længe holdt øje med terroranholdt - anholdt ung med med fuldskæg

Mens politiets efterretningstjeneste stadig har låg på gryden med informationer omkring onsdagens terroranholdelse, kan Ekstra Bladet nu afsløre, at det hemmelige politi slog til mod en familie på fem i Hedelyparken i Greve som en del af efterforskningen.

Få udenlandske familier
Mindst en skal være blevet anholdt i i lejligheden. Familien, der har boet i lejligheden siden 2002 består af en far og en mor, to store sønner tæt på tyverne og en lille dreng på cirka fem. Det er en af få udenlandske familier i Hedelyparken.

Ifølge naboer, som Ekstra Bladet har talt med, kommer det ikke bag på folk i området, at der er blevet slået til netop her.

Holdt i civile biler
- Det har været tydeligt, at politiet har været på udkig herude. Der har holdt civile biler her gennem længere tid. De holdt øje med nogen, siger en nabo til familien.

En genbo fortæller, at civilklædte betjente slæbte af sted med en af familiens store drenge. En kjortelklædt ung mand med fuldskæg.

Naboerne beskriver forældrene i familien som værende flinke, men ude af stand til at tale dansk. De store sønner taler gebrokkent dansk.

Naboer beskriver lejligheden som et sted med megen trafik. Familien er ikke særligt vellidt blandt de øvrige beboere.

Mens Ekstra Bladet har været tilstede i Hedelyparken, er faren fra familien gået forbi horden af pressefolk. På spørgsmål om, hvorvidt anholdelserne var foregået hos ham svarer han afværgende.