TV: Stort autoværksted udbrændt

Brandfolk kæmpede forgæves mod flammerne, da veteranbiler og motorcykler for millioner gik op i røg i Søborg i nat

På trods af et massivt opbud af brandfolk lykkedes det ikke at slukke branden, før autoværkstedet var totalt udbrændt. (Foto: Kenneth Meyer)
På trods af et massivt opbud af brandfolk lykkedes det ikke at slukke branden, før autoværkstedet var totalt udbrændt. (Foto: Kenneth Meyer)

HJÆLP OS: Ved du noget om branden - tip os på 1224@eb.dk eller SMS/MMS til 1224 (alm. SMS/MMS-takst). HUSK at Ekstra Bladet beskytter sine kilder, hvis de har brug for anonymitet

Et større autoværksted på Sydmarken 35 i Søborg udbrændte i nat fuldstændig.

Sammen med bygningerne gik biler og motorcykler for millioner af kroner op i røg, siger politiet.

- Der er mange Harley Davidson-motorcykler og veteranbiler, som er brændt. Vi fik reddet køretøjer for ca. fire millioner kroner ud af lageret. Blandt andet en bil til en million. Der er endnu ikke præcist tal på, hvor mange millioner kroner, der er gået op i røg, siger vagtchefen hos Københavns Vestegns Politi til ekstrabladet.dk.

Værkstedet populært blandt rockere
Ifølge naboerne til værkstedet er der tale om et værksted, hvor rockere holder til. Det oplyser ekstrabladet.dk's fotograf, som var på stedet i nat. Stedet bruges dog også af mange andre motorcykelentusiaster.

Han fortæller også, at der var flere eksplosioner under branden. Der var mindst fem brandvæsener på stedet for at slukke branden, men lige lidt hjalp det.

Det vides endnu ikke, hvordan branden opstod. Det skal brandteknikere opklare henover julen.