Skjulte narko-millioner i bankboks

En kvinde skjulte to millioner kr. i en bankboks. Pengene stammer fra narkohandel, mener politiet

Efterforskningen af en stor narkosag har ført til fundet af to millioner kr., der var skjult i en bankboks sammen med en del smykker.

Politiet mener, at pengene stammer fra handel med kokain, som fire mænd med relationer til Bandidos sidder varetægtsfængslet for. De blev anholdt den 14. november, hvor politiet fandt fire kilo kokain og en skarpladt maskinpistol med lyddæmper.

En 44-årig kvinde, der var indehaver af bankboksen, er sigtet for narkohæleri. Hun blev varetægtsfængslet bag lukkede døre den 2. december, men er nu løsladt, fordi hun ikke længere kan påvirke efterforskningen.

Der lå 2.035.000 kr. i kontanter i bankboksen samt en del smykker, som politiet skal have vurderet værdien af. Kvinden skal have en familiemæssig forbindelse til en af de narkofængslede.

Sagen startede, da politiet anholdt en 34-årig mand på Nørrebro i København netop som han havde fået overdraget 514 gram kokain af tre leverandører på 49, 37 og 33 år. De er ifølge politiet alle relateret til Bandidos i større eller mindre omfang.

I en lejlighed i Lyngby fandt politiet endnu 3,5 kilo kokain og maskinpistolen.