Har nogen set Poul?

Poul Mayo har været væk siden torsdag, hvor han udskrev sig selv fra en psykiatrisk afdeling på Amager. I weekenden ledte hunde, Hjemmeværnet og helikopter efter ham

Poul Mayo har været væk siden torsdag. (Privatfoto)
Poul Mayo har været væk siden torsdag. (Privatfoto)

Politiet på Amager iværksatte i weekenden en større eftersøgning efter 41-årige Poul Mayo. Hans kæreste fik sidste livstegn fra ham via en sms i torsdags.

Kort forinden havde han ifølge kæresten, Winnie Isaksson, udskrevet sig selv fra en psykiatrisk afdeling. Her var han indlagt efter et selvmordsforsøg.

- Vi har lavet en undersøgelse med hunde, helikopter og Hjemmeværnet. Vi har brugt ret mange ressourcer på det, forklarer den operative vagtleder på Station Amager, Thomas Gemynthe.

Det er et større område omkring Kastrup Havn på Amager, der er blevet gennemsøgt. Her er Pouls Mayos telefon blevet registret, og det er blandt andet kystlinjen, der er blevet gennemgået.

Kæresten mangler vished
Winnie Isaksson har været kæreste med Poul Mayo siden oktober sidste år. Og hun frygter det værste, men håber på det bedste.

- Jeg håber at høre et livstegn fra ham. Jeg har det ad helvede til. Jeg vil snart gerne have vished om, hvad der er sket, forklarer Winnie Isaksson.

Efter Poul udskrev sig selv i torsdags, var han hjemme hos Winnie, inden han forsvandt.

- Han var her i en times tid, hvor jeg sagde, at han var nødt til at lade sig indlægge, for man er ikke rask efter to dage. Da jeg havde været i bad, var han væk, forklarer Winnie Isaksson.

Hun forklarer, at hun modtog den sidste sms fra Poul Mayo klokken 22.11 torsdag, hvor der stod 'Jeg gør det nu'.

Politiets eftersøgning har indtil videre ikke givet noget resultat. De beslutter i løbet af i dag, hvad der videre skal ske.