Malmø-skytte mistænkes for at skyde 16-årig i hovedet

Politiet i Malmø retter nye mistanker mod en 38-årig mand i Malmø, der er mistænkt for drab og drabsforsøg

Den sigtede mand fra Malmø mistænkes for et nyt skudattentat i 2006 - den gang blev en 16-årig dreng ramt af skud i hovedet. (KVP)
Den sigtede mand fra Malmø mistænkes for et nyt skudattentat i 2006 - den gang blev en 16-årig dreng ramt af skud i hovedet. (KVP)

En 38-årig mand i Malmø, der er mistænkt for et drab og seks drabsforsøg, sættes i forbindelse med endnu et uopklaret drabsforsøg. Det skriver avisen Sydsvenskan.

En 16-årig dreng blev i november 2006 ramt af fem skud i hovedet, da han en aften var på vej hjem på cykel i bydelen Kroksbäck. Drengen overlevede og troede selv, at han var blevet ramt af en hård genstand i hovedet.

På et hospital opdagede læger, at han var ramt af skud. Politiet fandt senere ud af, at en person havde stået i skjul bag nogle buske og skudt mod drengen.

Trods intens efterforskning fandt politiet ingen mistænkte i 2006 og opgav sagen. Men efter at en 38-årig mand i oktober blev anholdt efter endnu en række skudepisoder mod indvandrere i Malmø, har politiet genoptaget sagen om den 16-årige dreng.

Politiet mener, at der er flere ligheder med drabsforsøget i 2006 og de seneste drabsforsøg, som den 38-årige er mistænkt for.

Kriminalpolitiet i Malmø siger til Sydsvenskan, at flere end 10 andre ældre uopklarede skudepisoder under søges på ny.