Det lignede et slagtehus

Moderen vendte hjem til et slagtehus: Datteren kæmpede for sit liv men blev stukket 30 gange. Sønnen blev kvalt og knivstukket over ti gange

RETTEN I ROSKILDE (ekstrabladet.dk): Det var grusomme detaljer, der her til formiddag kom frem i retten i drabssagen fra Køge, hvor den 45-årige far Torben Vincentz dræbte sin to børn og forsøgte at begå selvmord.

Anklagerens gennemgang af sagen afslørede, at familiens hjem i Hastrup, hvor de to dræbte børn blev fundet, mest af alt lignede et slagtehus, da børnenes mor låste sig ind i villaen den 29. januar i år.

Havde stadig kniven i ryggen
Der var blod i alle rum og tydelige spor efter, at især datteren Louise havde kæmpet for sit liv. Inde i soveværelset i forældrenes dobbeltseng fandt moderen den 12-årige datter dræbt med langt over 30 knivstik. Den niårige Oliver var ligeledes dræbt ved kvælning og havde over ti knivstik i kroppen. Moderen fandt sin søn liggende på maven stadig med kniven siddende i ryggen.

Alarmopkald fra grædende mor
Hun fandt også sin hårdtsårede netop fraskilte ægtemand tilsyneladende livløs, men da hun talte med alarmcentralen opdagede hun pludselig, at han alligevel stadig bevægede sig.

- Jeg har en eks-mand, der har taget livet af sig selv og sine to børn, lød de første ord fra den grædende kvinde, da hun fik politiet i røret.

- De ligger inde i sengen. Jeg kan ikke holde ud at kigge på det. Der er blod alle vegne, fortalte hun med rystende stemme på de lydoptagelser, der blev afspillet i retten.

Brød grædende sammen
Louise og Olivers far brød grædende sammen og skjulte ansigtet i sine hænder, da han her til morgen blev konfronteret med de blodige kendsgerninger i hans mord på de to børn i familiens hjem i Hastrup ved Køge. Han er siden drabene af læger blevet konstateret sindssyg - ikke i eller under gerningsøjeblikket men efter drabene.

Drabssagen mod den i dag 46-årige mand begyndte her til morgen, hvor anklageren kræver faderen idømt fængsel på livstid.

Dommen ventes i morgen, måske allerede i dag.

ekstrabladet.dk følger sagen...