Familiefar forsvundet

Cyklede til vuggestue med sin lille søn - siden har ingen hørt fra Bjørn Gudmann Andersson

Den 29-årige Bjørn Gudmann Andersson har været forsvundet siden i mandags. Han beskrives således: 188 cm høj med rødbrunt strithår, bakkenbarter og skæg på hagen. Han var iført en grå uldjakke og blå jeans og kørte på en blå Kildemoes herrecykel. Han blev sidst set  mandag klokken 16.30 udenfor Landbohøjskolen på Frederiksberg hvor han cyklede i retning mod Rolighedsvej.   – Henvendelser i sagen kan ske til Københavns Politi på tlf. 35214350
Den 29-årige Bjørn Gudmann Andersson har været forsvundet siden i mandags. Han beskrives således: 188 cm høj med rødbrunt strithår, bakkenbarter og skæg på hagen. Han var iført en grå uldjakke og blå jeans og kørte på en blå Kildemoes herrecykel. Han blev sidst set mandag klokken 16.30 udenfor Landbohøjskolen på Frederiksberg hvor han cyklede i retning mod Rolighedsvej. – Henvendelser i sagen kan ske til Københavns Politi på tlf. 35214350

– Jeg sagde farvel til Bjørn mandag morgen, hvor han cyklede hen i vuggestuen med vores søn, og siden har jeg intet hørt fra ham, fortæller Eva Selsner-Rasmussen, som er forlovet med Bjørn Gudmann Andersson, der nu har været forsvundet i tre døgn.

Den 29-årige Bjørn læser havebrugsvidenskab og skulle om formiddagen have været til undervisning på Landbohøjskolen, men han dukkede aldrig op.

Ramt af depression
– Det eneste jeg ved er, at der er en som har set ham cykle forbi skolen om eftermiddagen i retning mod vores bopæl, siger Eva Selsner-Rasmussen og fortsætter:

– Jeg tror, han er blevet ramt af en depression. Han har ikke haft det så let med sit studie, og hans økonomi er heller ikke for god. Han er måske blevet flov over det og gemmer sig et eller andet sted. Det er den eneste forklaring, jeg kan komme med.

Ingen spor at gå efter
Hos Københavns Politi arbejder de på højtryk for at finde Bjørn, men der er ikke mange spor at gå efter.

– Efter kl. 16.30 i mandags er der ingen, som har set ham, og på nuværende tidspunkt aner vi stadig ikke, hvad der er sket med ham, siger John Kristensen, Efterforskningsvagtleder på Station Bellahøj.

Han påpeger samtidig, at de efterlyser vidner, som kan hjælpe med at klarlægge Bjørn’s færden efter det pågældende tidspunkt. Derudover er de i gang med at undersøge elektroniske spor i form af kreditkort-brug og hans mobiltelefon.

Bjørn’s forlovede håber inderligt, at han snart vender hjem i god behold.

– Normalt er han en glad og positiv person, der elsker sin søn overalt på jorden. Jeg bliver nødt til at tro på, at han gemmer sig et eller andet sted, ellers så forstår jeg det simpelthen ikke.

Henvendelser i sagen kan ske til Københavns Politi på tlf. 35214350