Autotransport og seks biler brændt op

I morges brændte en autotransport og seks biler op på den fynske motorvej. Motorvejen er åbnet igen - se utrolig læservideo af branden her!

(Foto: Nicolai Brix)
(Foto: Nicolai Brix)

Seks biler og en autotransport brændte i morges op på den fynske motorvej nær Nyborg. Ilden opstod i selve autotransporten og bredte sig til de seks biler, der stod på lastbilens lad. De fire biler på autotransportens trailer blev ikke påvirket af andet end varmen fra branden, oplyser Fyns Politi.

Ingen personer kom til skade ved branden, men motorvejen var i flere timer spærret. Ifølge trafikken.dk har politiet nu åbnet et spor mod Odense fra Nyborg.

GALLERI: Se dramatiske billeder fra ulykken på Fyn

- Der skal noget tungt grej ud for at fjerne autotransporten og bilerne, fortæller vagtchef Hans Frederiksen fra Fyns Politi til ekstrabladet.dk.

Vagtchefen fortæller, at man lader autotransporten og bilerne stå i nødsporet, indtil man har udstyret klar til at fjerne de seks biler og autotransporten.

Har du billeder af autotransporten eller har du set noget? Send dit tip som mms/sms til 1224 (koster almindelig SMS-takst) eller som e-mail til 1224@eb.dk.