Politiet leder ikke længere efter Tobias

Politiet tror ikke mere på, at det vil lykkes at finde den 20-årige Tobias Sundgaard Pettersson

20-årige Tobias Sundgaard Pettersson. (Foto: Privatfoto)
20-årige Tobias Sundgaard Pettersson. (Foto: Privatfoto)

Politiet indstiller nu eftersøgningen af den 20-årige Tobias Sundgaard Pettersson.

Tirsdag eftermiddag og aften tømte Beredskabsstyrelsen en sø ved Ringkøbing Fjord i håb om at finde ham, men det lykkedes ikke.

- Vi er nødt til at indstille eftersøgningen nu. Vi har ikke mere konkret at gå efter, siger lederen af politiet i Ringkøbing, Jens Ole Pedersen, til P4 Midt & Vest.

Politiet formoder, at Tobias Sundgaard Pettersson er druknet i Ringkøbing Fjord.

TV: Her fandt hans sko

- Med det vejr, vi har i øjeblikket med is på fjorden, kan vi desværre ikke søge efter ham. Han vil først dukke op til overfladen, når det bliver tøvejr, siger Jens Ole Pedersen fra Midt- og Vestjyllands Politi.

Familie, venner og kolleger har også ledt efter Tobias Sundgaard Pettersson. Ifølge politiet er det i orden, hvis den private eftersøgning fortsætter.

- Vi vil godt stille en mand til rådighed som kontaktperson, som eventuelt kan vejlede og fortælle om, hvilke områder er afsøgt, siger Jens Ole Pedersen.

Tobias Sundgaard Pettersson forsvandt natten til søndag efter en julefrokost i Ringkøbing.

Han tog bussen hjem sammen med nogle kolleger. Selv om han ikke havde overtøj på, steg han af bussen et par kilometer fra sin bopæl for at gå resten af vejen. Tobias Sundgaard Pettersson kom aldrig hjem.