Gymnastiktræner ville slikke nutella af drengelem

Sex-anklager: 43-årig gymnastiktræner tiltalt for sex-misbrug af unge gymnaster - blandt andet smurte han en 15-årig ind i nutella og ketchup for at slikke det af

Det er sager, der ligger flere år tilbage. Ikke desto mindre er en i dag 43-årig gymnastiktræner fra Kolding-egnen blevet tiltalt for groft sexmisbrug af sine unge medlemmer.

Selvom drengene dengang var over 15 år, er det ulovligt som træner at misbruge sin autoritet til at forføre, misbruge eller indlede et forhold til unge under 18 år.

Sagen starter i Kolding Ret her til morgen, hvor gymnastiktræneren er tiltalt for to forhold.

Smurte 15-årig ind i nutella og ketchup
I et af anklagepunkterne var en af drengene dengang - i 2003 - 15 år og blev på en adresse i Kolding forulempet, da træneren fik ham lokket til at tage alt sit tøj af for at massere ham på kroppen. Dernæst smurte træneren den 15-åriges krop ind i ketchup og nutella - herunder også på den 15-åriges penis. Ifølge anklageskriftet 'foretog træneren onanibevægelser på lemmet og slikkede ham på kroppen, idet han havde til hensigt at slikke det indsmurte af.'

Det var angiveligt også den 43-åriges plan, at den 15-årige efterfølgende skulle gøre det samme med den dengang 36-årige træner - altså slikke mad-smørelsen af ham, men her nægtede den 15-årige at fortsætte 'legen'.

Ifølge ekstrabladet.dk's oplysninger har den nu 22-årige mand siden da været i behandling på grund af overgrebet.

Ville flytte sammen med 17-årig
Et andet forhold den 43-årige er tiltalt for var, da han blandt andet under en tur til Hamborg i 2008 forsøgte at lokke en 17-årig dreng til et andet kønsligt forhold en samleje. Den dengang 42-årige træner forsøgte via adskillige sms-beskeder at overtale den 17-årige. De seksuelle tilnærmelser kom til udtryk gennem sms'er som: 'vil også bare gøre noget ved dig denne gang. Så du ku føle det ik bare handler om sex'. En anden besked lød: 'Du kan jo bare lægge dig ned, tage bind for øjnene og slappe af, gøre ingenting og se, om du nyder det'.

Ifølge ekstrabladet.dk's oplysninger forsøgte træneren blandt andet at lokke den unge gymnast med lovning om at indfrie drengens drømme om at komme med i den berømte cirkustrup Cirque du Soleil. Men en betingelse var blandt andet, at drengen skulle flytte sammen med træneren i en lejlighed.

Den i dag 19-årige mand måtte på grund af trænerens grænseoverskridende tilnærmelser efterfølgende midlertidigt stoppe sin uddannelse. Træneren blev bortvist fra den pågældende gymnastikforening dagen efter, at den dengang 17-årige anmeldte ham til politiet.