Skyderi ved rockerborg i Nordsjælland

Der har været rockerrelateret skyderi i Kvistgård i Nordsjælland, oplyser politiet. En person er kørt til skadestuen

Politiet var torsdag aften talstærkt til stede ved rockerborgen i Kvistgård, efter der blev meldt om skud i området. (Foto: Allan Andersen/ Local Eyes)
Politiet var torsdag aften talstærkt til stede ved rockerborgen i Kvistgård, efter der blev meldt om skud i området. (Foto: Allan Andersen/ Local Eyes)

Ingen personer blev ramt, da der sent torsdag blev affyret flere skud ved en Bandidos-rockerborg i Kvistgård i Nordsjælland.

Men en mand med tilknytning til Bandidos måtte en tur på sygehuset, da han blev påkørt af en bil. Politiet har pågrebet et større antal personer. Fredag fortsætter politiet efterforskningen af sagen.

- Vi har anholdt 11 i Kvistgård og et antal på Hillerød Sygehus. Hvor mange det drejer sig om, ved jeg ikke, siger pressekoordinator ved Nordsjællands Politi, Henrik Suhr, til Ritzau.

Det er uvist, hvor mange skud der blev affyret, ligesom politiet ikke ved, om de blev affyret mod eller fra rockerborgen.

- Nu arbejder vi derude på at klarlægge præcis, hvad der er sket, siger Henrik Suhr til ekstrabladet.dk.

Bandidos-rockerne i Nordsjælland har gennem flere uger haft hyppige og ofte voldelige konfrontationer med unge indvandrere.

Læs også: Rockervold i Helsingør var hævn.

Uvenskabet eskalerede angiveligt, da nogle indvandrere for nylig gav et selskab, der blandt andet talte en rockerfrue og en rockeraspirant, bank på et diskotek i Helsingør.

Det blev hævnet ved, at nogle indvandrere fik bank, og siden er det gået slag i slag. Det er blevet så slemt, at politiet har indført visitationszoner i Helsingør.

Så sent som torsdag har Nordsjællands Politi forlænget visitationszonen, fordi der stadig er spændinger mellem de to grupperinger.

Det er endnu uvist, om skudepisoden torsdag aften har noget at gøre med deres konflikt.