Får dødstrusler for at elske Kurt

En 17-årig pige fra Silkeborg har politianmeldt flere personer, som har truet hende på livet, efter hun har lavet fræk video til Kurt Westergaard

Her er et scrrendump fra Nikolines video-blog, hvor hun blandt andet synger, at hun elsker Kurt Westergaard, og at hun tænder ham. (Foto: Youtube)
Her er et scrrendump fra Nikolines video-blog, hvor hun blandt andet synger, at hun elsker Kurt Westergaard, og at hun tænder ham. (Foto: Youtube)
Følg Krimi

'Sig farvel til verden pigebarn'.

Sådan lyder en af truslerne mod 17-årige Nikoline Astrid Nielsen fra en Facebook-bruger, som er utilfreds med en video, som hun har uploadet på fildelingstjenesten Youtube.

En video hvor den kønne blonde pige danser, mens hun blandt andet synger, at hun tænder på Kurt Westergaard og at hun elsker ham.

Lagt for had og truet
Efter videoen blev publiceret, blev der oprettet en gruppe på Facebook, som hedder 'NED MED NIKOLINE ASTRID NIELSEN'. Hertil følger opfordringen: 'Inviter alle jeres venner. Hvad tror hun har gang i'.

I gruppen var der lagt ubehagelige fotos op. Blandt andet ambulancefolk, som gik med en båre, hvorpå Nikolines Astrid Nielsens ansigt var sat ind.

- Det er meget ubehageligt. Jeg har også modtaget trusler i min beskedindbakke. Jeg har lavet screendumps af det hele og har anmeldt det til Østjyllands Politi, siger Nikoline Astrid Nielsen til ekstrabladet.dk.

ekstrabladet.dk er i besiddelse af flere screendumps, hvoraf det fremgår, at en navngiven person opfordrer Nikoline Astrid Nielsen til at afsløre hendes adresse. 'Så kan det nemlig være, at nogen kommer på besøg', skriver brugeren.

En farlig romance
Inden da har han sendt en venneanmodning, som hun først godkendte, hvorefter hun slettede han fra vennelisten igen.

Videoen, der på Youtube hedder 'Farlig romance med Kurt Westergaard', blev lavet i går, og er blevet lavet som en direkte konsekvens af, at auktionshuset Lauritz.com meddelte, at de ikke vil sælge Kurt Westergaards akvarel, som han ellers vil bortauktionere til fordel for jordskælvsofrene i Haiti.

- Jeg har lavet videoen, fordi jeg godt vil sætte ansigt på, at jeg støtter Kurt Westergaard. Det er mit budskab, siger Nikoline Astrid Nielsen.

Hadegruppen nåede at tælle 14 medlemmer, inden den blev lukket.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Er Papes ambition at være både dyr og dårlig?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+