Tre AK81'ere på flugt efter drabsforsøg

Københavns Politi efterlyser tre unge mænd for drabsforsøg. De smed automatvåben fra sig under en politijagt ved Carlsberg

Nikolaj Ihler Nielsen, 19 år, efterlyses for drabsforsøg. (Politifoto)
Nikolaj Ihler Nielsen, 19 år, efterlyses for drabsforsøg. (Politifoto)
Følg Krimi

Tre unge mænd fra AK81 bliver nu efterlyst for et planlagt drabsforsøg i den verserende bandekonflikt.

De tre smed flere automatvåben fra sig under en politijagt på en stjålet bil i området ved Carlsberg på Vesterbro den 2. september. Politiet mener, at aktionen forhindrede et attentat i bandekonflikten.

- Vi har set samme modus før i forbindelse med drabsforsøg i bandekonflikten, men vi kan ikke udpege et konkret sted eller en konkret person, der var målet, siger Jesper Simonsen fra politiets bandeenhed.

Politiet mener nu, at de tre mænd er Nikolaj Ihler Nielsen, 19 år, Daniel Ghalikat Skovby, 21 år, og Carsten Lykke, 29 år.

- Vi har sikret os billeder af de tre fra noget overvågningsvideo, hvor vi kan se, at i hvert fald de tre personer var til stede i bilen, lyder det fra Jesper Simonsen til ekstrabladet.dk.

De tre stak af i en stjålet bil, som en politipatrulje ville rutinetjekke 2. september kort efter midnat. Under forfølgelsen smed de våbnene ud af bilen, som de til sidst forlod på Rahbeks Allé.

Jesper Simonsen ønsker ikke at nævne det præcise antal af våben men konkluderer blot, 'at der blev fundet flere automatvåben på stedet'.

Københavns Politi søger oplysninger om opholdsadresser og køretøjer, som kan sættes i forbindelse med de tre efterlyste.

Mere fra Ekstra Bladet+

'Tøsedrengen'

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind