Voldsomme uroligheder nær Vollsmose

Hells Angels' Rockerborgen ved Petersmindevej nær Vollsmose blev beskyttet af politiet i en konflikt mellem og unge med indvandrer-baggrund

Politiet har fået ro på urolighederne ved rockerborgen på Petersmindevej tæt på Vollsmose. (Foto: Ekstra Bladet)
Politiet har fået ro på urolighederne ved rockerborgen på Petersmindevej tæt på Vollsmose. (Foto: Ekstra Bladet)

Maskerede mænd i dyre BMW'er uden nummerplader drønede fra Vollsmose med politiet i hælene.

Glaskår og mursten flyder på gaderne ved Femkanten tæt på Odense-forstaden, mens der tidligere var konfrontationer mellem politiet - som er iført skudsikre veste - og en stor folkemængde af unge med anden etnisk baggrund end dansk.

Der er desuden ubekræftede meldinger om skud.

- Politiet er massivt til stede herude, selvom det virker til, at der er faldet ro på, fortæller ekstrabladet.dk's reporter på stedet.

Urolighederne drejer sig tilsyneladende om et omgør imellem rockere og indvandrerbander, i hvert fald mandsopdækker politiet Hells Angels' rockerborg på Petersmindevej.

Har aldrig set noget lignende
Steffen Friis bor tæt på konfrontationen:

- Jeg har aldrig set noget lignende, da vi kørte væk omkring klokken 17.30, var der nok 15 politibiler og 100 unge, vi kom hjem tre kvarter senere, var der flere politi-biler og dobbelt så mange unge, fortæller han.

Fyns politi bekræfter, at der er gang i noget imellem rockerne og de unge med anden etnisk baggrund. Men de er endnu ved at få overblik over situationen.

Ved du noget? Sms til 1224 - eller send en mail til 1224@eb.dk

Ekstrabladet.dk følger sagen