Annonce:
Annonce:

13-årig dreng mishandlet af tæskehold

En pige på 15 var lokkedue, da 13-årig dansk dreng blev afstraffet i en kælder af seks indvandrer-drenge, som han havde fornærmet

I denne kælder under Engholmen 2 i Københavns Sydhavns-kvarter blev den 13-årige dreng afstraffet.(Foto: Kristian Linnemann)
I denne kælder under Engholmen 2 i Københavns Sydhavns-kvarter blev den 13-årige dreng afstraffet.(Foto: Kristian Linnemann)
Annonce:
Følg Krimi

I flere minutter blev en 13-årig dansk dreng systematisk gennembanket af seks-syv indvandrer-drenge i en kælder på Engholmen 2 i Københavns SV-kvarter.

Han blev lokket til kælderen af en 15-årig pige, der var i ledtog med tæskeholdet, mener politiet.

Motivet var, ifølge politiet, at den 13-årige havde talt nedsættende om nogle af drengene.

Den 15-årige lokkedue blev i går varetægtsfængslet for otte dage, og i forvejen sidder fire af de formodede overfaldsmænd som arrestanter i sagen. Men politiet leder efter endnu to ukendte medgerningsmænd.

Den 13-årige dreng blev tvunget ned i kælderen, hvor tæskeholdet kastede sig over ham. Han blev slået i ansigtet, brystet og i maven og hovedet med knytnæve og albueslag.

Annonce:

Så blev han gennembanket på ben, hofte, arme og i hovedet med et 1,2 meter langt kosteskaft af aluminium. Kosteskaftet bukkede to steder på grund af slagenes kraft.

Trods gennembankningen fik den 13-årige dreng ikke alvorlige fysiske skader.

Afstraffelse
- Det ligner en ren afstraffelse. Motivet er, at den 13-årige havde talt 'grimt' om nogle af de unge, siger efterforskningsleder Bent Sørensen, Station City til ekstrabladet.dk. Han vil ikke vil uddybe motivet nærmere, så længe flere fra tæskeholdet er på fri fod.

Politiet mener, at den 15-årige pige, der tirsdag blev varetægtsfængslet for grov vold i dommervagten, lokkede den 13-årige hen til kælderen.

Overfaldet skete mellem klokken 15.17 og 15.24 den 5. september. Politiet har efterforsket sagen intenst, og den 22. september blev de første fire af de formodede unge overfaldsmænd varetægtsfængslet bag lukkede døre. De fire er anbragt på sikrede institutioner, da alle er under 18 år.

Annonce:

De unge sigtes også for røveri, fordi de under overfaldet stjal den 13-åriges mobiltelefon og cigaretter.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Politiet udskrev snydebøder og bør undersøge dem
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: