Annonce:
Annonce:

Forlovelsesfest endte i voldsorgie

Afghansk forlovelsesfest med kun 15-årig pige endte i jalousivold

Annonce:
Følg Krimi

En forlovelsesfest for en afghansk pige i forældrenes hjem i Hedeboparken i Roskilde endte i går i gemen vold. Forklaringen var tilsyneladende jalousi.

For mens familien fejrede forlovelsen dukkede en af pigens brødre, som tilsyneladende er raget uklar med resten af familien, op til forlovelsesfesten sammen med tre andre mænd. En af disse mænd mente sig forbigået som bejler til pigen og var derfor rasende over forlovelsen.

Ren og skær jalousi
Men da den rigtige forlover ikke var til stede, gik de til angreb på hans repræsentant, som politiet formoder er forloverens far. Blandt andet fik han gentagne slag, han fik et sofabord i hovedet og blev slået med et bordben.

Da politiet ankom, var de fire voldsmænd forsvundet. Men de dukkede senere på natten op på skadestuen, hvor den forslåede mand var indlagt. Her anholdt politiet dem. Yderligere en mand, der sættes i forbindelse med overfaldet, blev anholdt senere på natten.

- Vi har ikke mistanke om, at det er æresrelateret. Umiddelbart er det ren og skær jalousi, siger vagthavende ved Midt- og Vestsjællands Politi.

De fem voldsmænd vil blive fremstillet i grundlovsforhør sigtet for grov vold. Politiet oplyser desuden, at forloverens repræsentant trods de mange slag ikke får varige skader af volden.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Støjbergs første politiske udspil er at ramme folk i den tredje verden
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: