Brutalt røveri mod Hjem-IS-mand

Og det er ikke første gang: Tre-fire røverier mod isbilerne hen over sommeren i Københavns omegn

En 66-årig sælger hos Hjem-IS blev i aftes udsat for røveri, da han var ude på sin rute i Herlev nordvest for København. (Polfoto)
En 66-årig sælger hos Hjem-IS blev i aftes udsat for røveri, da han var ude på sin rute i Herlev nordvest for København. (Polfoto)
Normalt strømmer børn og andre slikmunde til, når Hjem-IS-bilens glade klokke ringer i nabolaget, men i aftes gav lyden åbenbart ideer til helt andre skumle typer.

Således blev en 66-årig Hjem-IS-sælger udsat for et brutalt røveri, da han var ude på sin rute i Herlev nordvest for København.

Mens den ældre mand stod udenfor bilen på Torumvej kl. 20.49, blev han brutalt slået i nakken, hvorefter røveren løb med hans taske, som indeholdt aftenens omsætning.

Nærmest en knægt
En medhjælper ventede kort derfra på røveren med en knallert. Det kriminelle makkerpar forsvandt ad Torumvej i retning mod Aprilvej.

Vestegnens Politi har kun et sparsomt signalement af gerningsmanden.

Han beskrives som nærmest en knægt på 17-19 år, af arabisk udseende, lille og tæt af bygning, iført en sorthvide sweatshirt med sort ripkant.

Om fyren på knallerten kan politiet kun oplyse, at det var en mand.

Ikke første gang
Den ældre Hjem-IS-sælger slap ifølge Vestegnens Politi med knubs. Udbyttet er ikke oplyst.

Men overfaldet i aftes er ikke det første røveri mod Hjem-IS-biler.

– Faktisk har vi set tre-fire tilfælde tidligere i løbet af sommeren, siger vagthavende Peter Grønbek hos Vestegnen Politi.

– Det er rimeligt lavt, tilføjer han.