Annonce:
Annonce:

Fem mennesker dræbt på motorvejen

Fem mennesker mistede livet i nat, da varevogn blev knust mod autoværn. Det er den væste trafikulykke i København i flere år

Fem mennesker i en mindre varevogn blev dræbt, da de i nat kørte galt på Amagermotorvejen. (Foto: Kenneth Meyer
Fem mennesker i en mindre varevogn blev dræbt, da de i nat kørte galt på Amagermotorvejen. (Foto: Kenneth Meyer
Annonce:
Følg Krimi

En af de værste trafikulykker i København i flere år har kostet fem mennesker i en varebil livet. Ifølge politiet er der tale om en kvinde og fire dræbte mænd.

Ifølge ekstrabladet.dk's mand på stedet er det den mest voldsomme ulykke, han har set i sin tid som kriminalfotograf:

- Bilen er kørt direkte ind i en bropille, efter den ramte et autoværn, beretter han. På hans tv-billeder herover fremgår det også tydeligt, hvor voldsom ulykken var.

Kørte meget stærkt
Ulykken skete lidt før kl. 03 lørdag morgen på Amagermotorvejen, hvor denne deler sig i en retning mod København C og en retning mod Københavns Lufthavn og Sverige, oplyser politiet.

Annonce:

- Bilen har kørt med en voldsomt fart. Føreren har mistet herredømmet og har torpederet autoværnet, som er splittet ad over en strækning på 20-30 meter, fortæller vagtchef på Politigården i København, John Hansen.

- Bilen er helt skilt ad, og alle fem, der sad i den er dræbt.

Politiet mente først, at der kun var tale om fire døde, men ulykken var så voldsom, at en af de dræbte var blevet slynget ud af varevognen og landet et stykke væk fra bilen. Efter den opdagelse blev der sendt politihunde ud for at sikre, at der ikke lå flere døde eller sårede i området.

Vejen blev spærret
Varevognen er dansk indregistreret på gule nummerplader, men politiet kunne tidligt lørdag morgen endnu ikke sige noget om, hvem de dræbte er. Københavns Politi arbejder på højtryk på at få ofrene identificeret og få fat i pårørende.

- Kun i få undtagelsestilfælde, må der sidde så mange i en varebil, og umiddelbart tyder det ikke på, at det har været sådan et lovligt undtagelsestilfælde, fortæller John Hansen.

Annonce:

Ifølge central vagtleder Mads Firlings er en af de ting, man er fokuseret på at finde ud af, om der er alkohol involveret i ulykken.

Amagermotorvejen var lørdag morgen spærret for al trafik, men er nu genåbnet.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Støjbergs første politiske udspil er at ramme folk i den tredje verden
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: