Mor havde sex med bortadopteret teenagesøn

36-årig kvinde fra Michigan ni år i fængsel. Må ikke have kontakt med sin søn igen

Aimee Louise Sword skal ni år bag tremmer for at have haft sex med sin bortadopterede teenagesøn. (Foto: AP)
Aimee Louise Sword skal ni år bag tremmer for at have haft sex med sin bortadopterede teenagesøn. (Foto: AP)
Følg Krimi

Den 36-årige Aimee Louise Sword fra Waterford Township, der ligger godt 50 kilometer fra Detroit i den nordamerikanske delstat Michigan blev mandag idømt ni års fængsel for i gentagne tilfælde at have haft sex med sin bortadopterede teenagesøn, skriver nyhedsbureauet Associated Press.

Drengen var 14 år, da misbruget fandt sted fra maj 2008 og få måneder frem.

Han var blevet bortadopteret, da han var to dage gammel i en såkaldt åben adoption, og Aimee Louise Sword fik mindst en gang om året fotos af drengen og et brev fra hans adoptivforældre, hvor de fortalte om hans opvækst.

Da hun op til drengens 14 års fødselsdag ikke havde hørt fra adoptivforældrene, valgte Sword i 2008 at skabe kontakt til drengen via Facebook.

De kommunikerede over en længere periode, inden de mødtes på forskellige moteller tæt ved drengens bopæl. Her havde Sword i en række tilfælde sex med sin egen søn. I et enkelt tilfælde havde hun sex med drengen i en privat bolig, der tilhører nogle af hendes venner.

Anklageren tordnede mod Aimee Louise Sword:

- Din søn gik igennem en svær periode i sit liv og ønskede at mødes med sin biologiske mor, og meget egoistisk udnyttede du situationen på en foragtelig, kujonagtig måde, sagde anklageren.

Sword, der har fem andre børn, angrede i retten.

- Jeg vil gerne undskylde over for retten, over for mine børn og over for min søster. Jeg er meget, meget ked af, hvad der er sket, jeg ved ikke, hvad der gik af mig, sagde Aimee Louise Sword.

Ud over dommen på ni års fængsel, må Sword ikke længere have kontakt med sin bortadopterede søn, og hun skal lade sig registrere i Michigans register over sexforbrydere.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Er Papes ambition at være både dyr og dårlig?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+