Annonce:
Annonce:

26-årig mand fra Horsens i livsfare efter knivstik

En 26-årig mand svæver i livsfare, efter at han og en 18-årig kvinde her til morgen blev stukket med en kniv af en 19-årig mand i Vestergade i Horsens. Kvinden blev stukket i brystet, men har kun overfladiske skrammer

Annonce:
Følg Krimi

Klokken 7.05 lørdag morgen fik politiet en anmeldelse om, at en kvinde og en mand var blevet kvæstet af knivstik i en lejlighed i Vestergade i Horsens.

En 26-årig mand var blevet stukket med en kniv, og hans skader er så livstruende, at lægerne på Horsens Sygehus i øjeblikket kæmper for hans liv.

Klokken 14 kunne politiet oplyse, at manden blev ramt af mindst fire knivstik i maven, brystet og ryggen. Han har lidt et stort blodtab, og den ene lunge er klappet sammen. Han er fortsat i livsfare.

En 18-årig kvinde blev ligeledes stukket i venstre side af brystet, men det var kun overfladisk.

- Vi har anholdt den 19-årige gerningsmand. Vi er sikre på, at det er ham, for der var et vidne til stede, oplyser Frits Lund, vagtchef hos Sydøstjyllands Politi til ekstrabladet.dk

Den 19-årige var til stede i lejligheden, da betjentene og ambulancen nåede frem. Manden fortalte betjentene, at han havde taget en overdosis sovemedicin.

- Vi ved ikke, hvad der er gået forud for knivstikkeriet, men det kan muligvis være jalousi, siger vagtchefen.

Den 19-årige mand, der i forvejen er kendt af politiet, fremstilles i grundlovsforhør i eftermiddag, hvis hans tilstand tillader det.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det er rent hykleri og lugter langt væk af hævn
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: