Annonce:
Annonce:

Bandidos-rocker blev anholdt i fængslet

Ulykkerne vælter ned over en 38-årig Bandidos-rocker. Forleden blev han anholdt med narko i bilen. Nu sigter politiet ham for million-svindel

En 38-årig Bandidos-rocker sad i forvejen fængslet for narko, da politiet i dag sigtede ham for million-svindel.(Foto: Johnny Frederiksen)
En 38-årig Bandidos-rocker sad i forvejen fængslet for narko, da politiet i dag sigtede ham for million-svindel.(Foto: Johnny Frederiksen)
Annonce:
Følg Krimi

En Bandidos-rocker blev anholdt i Køge arrest, da han blev sigtet for moms- og skattesvindel til cirka 10 millioner kr.

Den 38-årige Bandidos blev for to uger siden stoppet af politiet på motorvejen ved Næstved og en ransagning af hans bil bragte et halvt kilo amfetamin frem i lyset.

Derfor behøvede politiets bande-enhed Task Force Øst blot køre til arresten i Køge for at hente den 38-årige, der i dag kræves varetægtsfængslet for grov moms- og skattesvig til 9,9 mio. kr.

Pengene er, ifølge politiet, tjent gennem tre firmaer i rengørings- og malerbranchen, hvor omsætningen har været 'sort'.

Fem er sigtet af politiet for at stå bag de 'sorte' firmaer og tre af de sigtede fremstilles ved retten i Hillerød med krav om fængsling. Foruden den 38-årige Bandidos er det et 24-årigt prøvemedlem og en 59-årig.

'Al Capone-modellen'
- Den 59-årige indgår i selskabskonstruktionerne, der dybest set handler om sort arbejde. Der er ikke afregnet moms eller indeholdt og indbetalt skat og arbejdsmarkedsbidrag, siger chefen for Task Force Øst Magnus Andresen.

Firmaerne er to anpartssselskaber og et personligt ejet selskab. Aps´erne er i malerbranchen og det tredje selskab er et rengøringsfirma.

Task Force Øst har arbejdet sammen med SKAT om sagen: - Økonomien er et fokusområde i bandeindsatsen, siger Magnus Andresen.

Efter 'Al Capone-modellen' forsøger politi og SKAT også at ramme banderne på økonomien. Under ransagningerne i den aktuelle sag har politiet dog ikke beslaglagt nogen kontanter eller andre værdier.

Magnus Andresen, Task Force Øst, bekræfter, at den 38-årige Bandidos er den samme som i forrige uge blev anholdt med et halvt kilo amfetamin i bilen: - Nu har vi udvidet sigtelsen imod ham, siger han.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Jakob Ellemann spiller hasard med befolkningens retsbevidsthed

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: