Sex-morder håner sin døde kone

Sonja-kvæleren indrykker dødsannonce for ekskonen, som begik selvmord på grund af ham

Skorstensfejer Jan Beblein har forårsaget dybe tragedier med mordet på Sonja Emborg. Til det sidste nægtede han at se i øjnene, at hans kone havde forladt ham.
Skorstensfejer Jan Beblein har forårsaget dybe tragedier med mordet på Sonja Emborg. Til det sidste nægtede han at se i øjnene, at hans kone havde forladt ham.
Følg Krimi
Selvmord var den eneste udvej for 45-årige Anita Tychsen, efter at hendes eksmand, skorstensfejer Jan Beblein, i sidste måned fik livstid for det brutale sexmord på Sonja Emborg.

For ti dage siden tog den sønderjysk fødte kvinde sig af dage med en overdosis medicin. Få uger forinden var hun blevet fyret. Det menneske, som var dybt fornedret og ydmyget af Sonja-kvæleren, magtede ikke længere livet. Men selv i døden kunne hun ikke få fred for den lille skorstensfejer. Den mand, hun havde skænket sin kærlighed, nægtede at acceptere, at den sønderjyske kvinde havde forladt ham.

I går indrykkede han en dødsannonce i Nordjyske Stiftstidende, hvor han i rørende vendinger omtalte Anita Tychsen som sin 'elskede hustru'.

Sex-psykopat
Jan Beblein nægtede at se i øjnene, at Anita Tychsen var alt andet end hans elskede hustru. Til det sidste klæbede han sig til hende i et makabert sidste farvel fra en morder. Dødsannoncen afspejler endnu en gang det gysende vanvid, som kulminerede i psykopatens tåge af seksuelle fantasier en julidag sidste år med kværkningen af tiårige Sonja.

Flere gange i månederne op til nævningesagen erklærede Anita Tychsen, at Jan Beblein fortjente lovens hårdeste straf. Men skønt hun i et desperat forsøg på at genvinde sin værdighed straks lod sig separere, nægtede han at acceptere skilsmisse. Helt frem til og under selve nævningesagen bar Jan Beblein stadig sin vielsesring.

Vanæret
Derfor skulle der gå et helt år, før den formelle skilsmisse var en realitet. Skandaliseret og vanæret af den lille skorstensfejers hensynsløst rå forbrydelse ønskede hverken Anita Tychsen eller hendes familie at have det mindste med Jan Beblein at gøre.

Ikke desto mindre forsøgte Sonja-kvæleren også at få tilladelse til at deltage i hendes begravelse i Sønderjylland i ugens løb. Men både Anita Tychsens pårørende og Kriminalforsorgen sagde nej.

Fyret fra sit job
Anita og Jan Beblein traf hinanden på en sadomasochistisk chat-side på internettet i 2000. Parret blev gift året efter på hans fødselsdag. Festen blev holdt i Beblein-familiens sommerhus i Rødhus ved Vesterhavet, og parret slog sig ned i en lejlighed på Rughaven i Aalborg.

Efter Jan Bebleins anholdelse og separationen tog Anita sit pigenavn Tychsen igen. For et par måneder siden blev Anita Tychsen afskediget fra sit job son rengøringsassistent på Aalborg Universitet.

Seneste nyt

Partimoder Pia kan ikke slippe magten

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.