Pas på! Øl på vejen

En vogn fyldt med øl og sodavand er væltet i Aalborg - det skaber kø i morgentrafikken

Flere hundrede kasser med øl og sodavand ligger og flyder på vejen i Aalborg. (Foto: René Schütze)
Flere hundrede kasser med øl og sodavand ligger og flyder på vejen i Aalborg. (Foto: René Schütze)

Man skal som bekendt ikke græde over spildt mælk. Men flere hundrede kasser spildt øl må vel nærmest kunne få selv den mest granvoksne mand til at knibe en tåre.

Og det er lige præcis, hvad der ligger og flyder på vejen i Aalborg, efter en lastbil tidligt i morges lidt i halv syv væltede på Hadsundsvej ved Universitetsboulevarden

- Lastbilen er på vej rundt i en rundkørsel, da det går galt og flere hundrede kasser øl og sodavand rutscher ud af ladet og ud på vejen, siger vagtchef ved Nordjyllands politi, Peter Redder, til ekstrabladet.dk.

Morgenkaos
Brandvæsnet er nu ved at få Heinekin, Faxe Kondi og diverse ølfustager ryddet af vejen, og morgentrafikanter kan godt forberede sig på at skulle sidde længe i kø.

- Det er jo en af byens travle veje, så det kommer til at gå ud over myldretidstrafikken. Der ligger jo en del glasskår på vejen, siger vagtchefen.

Til gengæld kan beredsskabet glæde sig over, at det er nemt at slukke tørsten under oprydningsarbejdet.

Lastbilen kører for Royal Unibrew. Her kan man ikke fortælle, præcis hvor meget, der er gået tabt, men presseansvarlig Jakob Rasborg oplyser til ekstrabladet.dk, at der i den størrelse lastbil er 35.000-40.000 genstande. En del af dem er dog fustager, og dem er der formentlig ikke sket noget med.