Kriminelt karneval

Politiet har haft rigeligt at se til under Copenhagen Carnival, som har budt på et overvæld af kriminalitet

Copenhagen Carnival, der ellers skal være en festlig begivenhed, har budt på stoffer, tyverier og vold. (Foto: Benjamin Kürstein)
Copenhagen Carnival, der ellers skal være en festlig begivenhed, har budt på stoffer, tyverier og vold. (Foto: Benjamin Kürstein)
Følg Krimi

Mens vi andre holder fri og nyder pinsen og det gode vejr, er Københavns Politi kommet på hårdt arbejde. Copenhagen Carnival 2010, som afholdes i Fælledparken pinsen over, har nemlig været en begivenhedsrig affære, hvad de kriminelle handlinger angår.

- Vi har haft rigtig travlt indtil videre. Først og fremmest har vi modtaget mange anmeldelser om tyverier i området omkring karnevallet. Det er typisk grupper af 2.g'ere, der går rundt og stjæler fra folk på gaderne, siger den centrale vagtleder fra Københavns Politi, Mads Firlings.

Stoffer og vold
Mads Firlings fortæller desuden, at der har været anvendt euforiserende stoffer under karnevallet.

- Vi har haft flere tilfælde med unge mennesker, der er kommet på hospitalet, fordi de har taget ecstasy. Formentlig har de ikke prøvet at anvende det før, og så er det gået ud af kontrol.

Som prikken over i'et har karnevallet, som ellers skal være en glad begivenhed, også budt på et stort antal voldsepisoder, og Københavns Politi forventer, at de vil modtage endnu flere anmeldelser i løbet af i dag.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner selvskade for regeringen og Danmark

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind