Annonce:
Annonce:

Somalier stak af efter dom

En 23-årig somalisk mand smuttede fra politiet midt i Århus kort efter, han var dømt for at køre en 50-årig kvinde ihjel

Somalieren var netop dømt for uagtsomt manddrab efter at have kørt ind i en 50-årig kvinde sidste  år i jul. (Foto: René Schütze)
Somalieren var netop dømt for uagtsomt manddrab efter at have kørt ind i en 50-årig kvinde sidste år i jul. (Foto: René Schütze)
Annonce:
Følg Krimi

Få timer efter at være dømt for blandt andet uagtsomt manddrab stak den 23-årige somalier Adil Mohammed Ahmed ved 15-tiden i eftermiddag af fra politiet midt i Århus.

Den 23-årige blev tidligere på dagen dømt ved Vestre Landsret i Aalborg for et færdselsdrab på motorvejen syd for Aalborg samt besiddelse af hash, amfetamin og 23 skarpe riffelpatroner.

Efter dommen i det nordjyske var han på vej tilbage til sin celle i arresten i Århus, da han pludselig gjorde sig usynlig ved Vesterbro Torv. De to betjente i patruljevognen ledte overalt i nabolaget og i Botanisk have.

Østjyllands Politi sendte omgående store styrker til området, men den 23-årige var som sunket i jorden. Politiet gennemsøger fortsat kvarteret, men har endnu ikke pågrebet den 23-årige, oplyste vagtchefen ved 16.30-tiden til ekstrabladet.dk.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den syge velfærdsstat skal dominere den kommende valgkamp
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: