Klippede mands finger af i jalousi

Hells Angels-rockere i retten for grov vold: Striden om en pige kostede en rival sin tommeltot

Manden blev først tævet og fik til sidst klippet sin tommelfinger af. (Foto: Kristian Linnemann)
Manden blev først tævet og fik til sidst klippet sin tommelfinger af. (Foto: Kristian Linnemann)
Følg Krimi

I dag begynder retssagen mod to Hells Angels-rockere, der er tiltalt for et yderst afstumpet overfald fra begyndelsen af januar 2009.

Her blev en 35-årig mand ved middagstid tilsagt et møde på Islands Brygge i København. Mødet kom til at koste offeret en afklippet tommelfinger.

I følge anklageskriftet truede de to rockere deres offer til at stige ind i en bil og kørte ham væk. Køreturen endte ved en øde p-plads ved Lossepladsvej på Amager, hvor de sparkede og tævede deres offer. Efter de indledende tæv mistede den 35-årige til sidst bevidstheden. Da han vågnede op, havde de to rockere i følge anklageskriftet klippet eller skåret hans tommeltot af.

Hund fandt fingeren i et budskads
Efter at være kommet til bevidsthed vaklede den blødende 35-årige hen til Vejlands Allé, hvor en af hans venner tilfældigt kom forbi. Under den efterfølgende afsøgning af området omkring gerningsstedet snusede en politihund sig frem til den afklippede finger, som overfaldsmændene havde smidt i et buskads.

I følge kilder tæt på miljøet bundede overfaldet i sygelig jalousi. Den ene af de to tiltalte havde tidligere været kærester med en kvinde, som det 35-årige offer efterfølgende havde set lidt til.

Selv om forholdet endte flere år tidligere, følte HA-rockeren tilsyneladende stadig ejerskab over kvinden. Ingen har måttet røre hende – hvis de alligevel formastede sig, skulle det få voldsomme konsekvenser. Det vidnede den brutale afstraffelse sidste januar om.

Offer og finger blev derefter fragtet til Odense Universitetshospital, hvor specialister i håndkirurgi syede fingeren på igen.

Fingeren bliver dog aldrig fuldt funktionsdygtig. Offeret er ligeledes stadig psykisk medtaget efter overfaldet.

Offeret havde dengang tilknytning til HA-kredsen, men var ikke med i Hells Angels.

Mere fra Ekstra Bladet+

'Tøsedrengen'

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind