Annonce:
Annonce:

Rejsebureau-ansat bag indbrud hos kunder

Kvindelig ansat i dansk rejsebureau sendte de rejsendes adresser videre til sin kæreste, som tog på tyvetogt og lænsede de tomme villaer for værdier

En ansat i et rejsebureau er sigtet for at misbrugte kundekartoteket til at sende kæresten på indbruds-togt.(Arkivfoto: Benjamin Kürstein)
En ansat i et rejsebureau er sigtet for at misbrugte kundekartoteket til at sende kæresten på indbruds-togt.(Arkivfoto: Benjamin Kürstein)
Annonce:
Følg Krimi

En ansat ved et stort dansk rejsebureau udnyttede sin viden om, hvornår kunderne var i udlandet og sendte sin kæreste på tyvetogter i de rejsendes tomme huse. Sådan lyder anklagen mod en 29-årig kvinde, der fredag blev fængslet efter et grundlovsforhør i Københavns Byret.

Samme vej røg hendes jævnaldrende kæreste og en 17-årig kammerat, som politiet mener var de to, der skulle lænse de ferierendes boliger og som allerede har erkendt to indbrud.

Trioen vidste præcist, hvornår de skulle slå til. For ved hjælp af informationer, som kvinden havde om kundernes færden, vidste de, hvornår husene var tomme, lyder sigtelsen.

Lænsede to huse
I alt nåede trioen – ifølge politiet – at lænse to huse. I både Espergærde og Farum blev der begået indbrud, mens ejerne var ude at rejse. Her blev der stjålet for 150.000 og 75.000 kroner.

I retten i går nægtede kvinden alt, men politiets beviser var stærke nok til at fængsle hende.

Derudover blev der nedlagt navneforbud, så man end ikke må nævne rejsebureauets navn.

Der er dog tale om et større rejsebureau, der henvender sig til kunder med pengepungen i orden. De ture, de udbyder, hører til i den dyre og mere eksklusive ende.

Derfor vidste trioen, at der var fyldt med værdier og designermøbler i de tomme huse.

Ud over de to steder, som altså blev tømt, lyder sigtelsen på, at hun har videregivet navne og adresser på ’et antal rejsende’, og at hensigten var ’at begå indbrud hos de pågældende under deres rejse.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Med jobcentrene har politikerne skabt en mur mod den sunde fornuft
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: