Annonce:
Annonce:

Sandberg bortvist fra Fitness.dk

Brev fra ledelsen af motionskæden opsiger rockerens medlemskab af afdelingen på Nygårdsvej i København

HA-rockeren Brian Sandbergs kommentar til udsmidningen: - Jeg er vant til lidt af hvert på grund af min person. (Foto: Kristian linnemann)
HA-rockeren Brian Sandbergs kommentar til udsmidningen: - Jeg er vant til lidt af hvert på grund af min person. (Foto: Kristian linnemann)
Annonce:
Følg Krimi

En af Hells Angels’ topfigurer, rockeren Brian Sandberg, er blevet erklæret i bad standing. Ikke som medlem af rockerklubben, men som bruger af Fitness.dk på Nygårdsvej i København.

Opsigelsen af medlemskabet kom tirsdag i form af et brev fra ledelsen af motionskæden, hvor Brian Sandberg gennem en længere periode ellers har løftet jern for at holde sig fysisk i form.

– Jeg kan bekræfte, at jeg tirsdag modtog et brev fra fitnesscentrets afdeling på Østerbro om, at jeg ikke længere må vise mig der og træne, siger Brian Sandberg til Ekstra Bladet.

Han ønsker ikke at fortælle den fulde ordlyd i brevet. Det mener han, ledelsen af centeret selv skal forklare.

Ikke rystet
– Men jeg er vant til lidt af hvert på grund af min person, siger han.

Annonce:

– Derfor ryster det mig heller ikke, at jeg nu er smidt ud. Og det kommer i øvrigt heller ikke bag på mig. Det er alt, hvad jeg har at sige til den sag.

Derfor vil han ikke svare på spørgsmålet, om han finder bortvisningen uretfærdig.

I januar 2009 skød to gerningsmænd mod Brian Sandberg gennem vinduet til baren Joe & The Juice i Ny Østergade i centrum af København. I oktober samme år blev der igen skudt mod ham. Denne gang skete attentatforsøget på restaurant Sticks’n’Sushi i Hellerup.

Sandberg udgør øjensynligt en levende skydeskive for Hells Angels’ fjender og er dermed en fare for andre personer, der måtte befinde sig i hans nærhed.

Ingen kommentarer
Hos Fitness.dk har administrerende direktør Anders Hørsholt absolut ingen uddybende kommentarer til bortvisningen af Brian Sandberg.

– Nej, det har jeg ingen kommentarer til, siger han til Ekstra Bladet.

Det havde den tidligere chefredaktør på Aktuelt og Dagen, i dag kommunikationsdirektør Kresten Schultz Jørgensen. I juli sidste år udtalte han, at han ikke ville dele stamsted med forbrydere.

Derfor meldte han sig ud af fitnessklubben, fordi Brian Sandberg trænede samme sted. Efterfølgende modtog han en lang række trusler.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Præster, pædofili og børneporno
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: