Brednumset røver med neongrønne sko jages

Fedladen mand forsøgte røveri mod Jysk Sparekasse i Kolding

Manden gik i retning mod Sankt Jørgens Gade efter røveriforsøget.
Manden gik i retning mod Sankt Jørgens Gade efter røveriforsøget.

Sydøstjyllands Politi beder offentligheden om hjælp til at finde en tyk mand mand, der fredag eftermiddag forsøgte at røve Jysk Sparekasse i Kolding.

Manden kom formummet bag en sort hue og et tørklæde ind i sparekassen klokken 14.49. Han havde en finger i lommen, så det så ud som om, han var bevæbnet med et håndvåben.

- Han gik derpå selv hen til en låst kasse og forsøgte at åbne den. Personalet sagde til ham, at den var tom, men han reagerede først, da de sagde det på engelsk. Derefter forlod manden stille og roligt sparekassen til fods. Der var ingen, der tænkte på at følge efter ham, så vi mistede sporet af ham kort fra banken, siger vagtchef hos Sydøstjyllands Politi, Jesper Duus, til ekstrabladet.dk.

Politiet beder nu offentligheden om hjælp til at finde manden.

- Hvis man ved, hvem han er eller har set ham færdes i byen, må man gerne kontakte os, så vi kan få en snak med manden om, hvad han havde for i sparekassen, siger Jesper Duus.

Signalement af den eftersøgte:

Mand, 180 centimeter høj, kraftig af bygning med en stor numse, mørk i huden. Han var iført en sort jakke med hvidt logo på brystet, mellemgrå bukser med en fem centimeter sort stribe med en tyndere hvid stribe indeni på langs af buksebenene, en sort tætsiddende hue, et mørkt tørklæde og neongrønne sko.

Manden gik efter røveriet ad Ålegården i retning mod Sankt Jørgens Gade.

Har du set den kraftige, brednumsede mand med de neongrønne sko, kontakt da Sydøstjyllands Politi på telefon 114 eller 76 28 14 48.