Annonce:
Annonce:

Politiet frygter HA’s nye rocker-skole

Alarmerende udvikling: Ny Hells Angels-støtteforening vil trække børn og unge ind i kriminalitet, siger politiet

Politiet er stærkt bekymret for, at Hells Angels’ nye støtteforening vil trække uskyldige børn og unge ind på en kriminel løbebane. (Arkivfoto: Thomas Lekfeldt)
Politiet er stærkt bekymret for, at Hells Angels’ nye støtteforening vil trække uskyldige børn og unge ind på en kriminel løbebane. (Arkivfoto: Thomas Lekfeldt)
Annonce:
Følg Krimi
Politiet frygter, at rockergruppen Hells Angels er i færd med at starte en regulær rockerskole.

En ny støtteforening, der læner sig tæt op ad den berygtede rockergruppe, henvender sig ikke mindst til børn og unge, og hos politiet ser man med alvorlige miner på HA’s nye tiltag, som de frygter vil tvinge unge ud i kriminalitet.

Under navnet Viking Defence League giver rockerklubben nu alle mulighed for at vise støtte og sympati til klubben – uanset alder.

Politiet på vagt
Udviklingen skal mødes med et modtræk, hvis det står til chefen for Rigspolitiets Nationale Efterforskningsstøttecenter, Kim Kliver.

– Vi har fulgt det her tæt i nogen tid, og jeg mener, at der er grund til alvorlig bekymring. Når rockerne så bevidst går efter de helt unge, som det her viser, så skal vi være meget på vagt, siger han til Ekstra Bladet.

Der er ikke mindst en stor interesse fra børn og unge på Hells Angels’ hjemmeside, der nu gør, at rockerne laver foreningen.

Da bandekrigen var på sit højeste, spurgte børn og unge dagligt på HA’s hjemmeside, hvordan de kunne bakke op om rockerne.

Ender i kriminalitet
– Det er børn, det drejer sig om. De har ingen mulighed for at gennemskue, hvad det kommer til at betyde for dem i fremtiden, at de kommer så tæt på en rockerklub. Det øger risikoen for, at de ender i kriminalitet, de trækker folk ind i miljøet, der aldrig ville være havnet der. Og det må vi for alt i verden undgå, siger Kim Kliver.

Politiet køber dermed ikke rockernes egen forklaring om, at der bare er tale om en støtteforening.

Det øger risikoen for, at de unge ender i kriminalitet – det må vi for alt i verden undgå
Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Danmark skal ikke lade sig intimidere
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: