Fange forsøgte selvmord inden henrettelse

En dødsdømt fange i Ohio i USA forsøgte få timer før sin henrettelse af begå selvmord. Henrettelsen er nu udskudt med en uge, så fangen kan nå at komme sig.

Lawrence Reynolds har fået udsat sin dødsstraf en uge, fordi han forsøgte at begå selvmord få timer inden eksekveringen. (Foto fra http://ohiodeathrow.blogspot.com)
Lawrence Reynolds har fået udsat sin dødsstraf en uge, fordi han forsøgte at begå selvmord få timer inden eksekveringen. (Foto fra http://ohiodeathrow.blogspot.com)
Følg Krimi

Henrettelsen af den 43-årige dødsdømte Lawrence Reynolds udviklede sig mandag i en morbid retning, da Reynolds blev fundet livløs i sin celle i Ohio få timer inden, han skulle henrettes.

Reynolds havde taget en overdosis piller, men hans tilstand betegnes som stabil af lægerne, og henrettelsen, der var sat til at blive eksekveret tirsdag, er nu udskudt med en uge.

- Det vil give den indsatte tid til at blive udskrevet fra sygehuset og vores ansatte til at forberede henrettelsen, siger en talsmand fra fængslet i Ohio.

Lawrence Reynolds blev i 1994 dømt til døden for mord og skal henrettes med en dødelig indsprøjtning.

Læs mere om Lawrence Reynolds her

Fængselsmyndigheder undersøger nu, hvordan Reynolds kunne få fat i pillerne. Alle dødsdømte overvåges i døgndrift de sidste 72 timer inden en henrettelse.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Det er fuldstændig hat og briller