Skud-offer tavs

Ingen hjælp at hente for politiet hos skudsåret mand fra Farum

Skudofferet, der her bringes ind på Rigshospitalet, har ikke ønsket at hjælpe politiet med opklaringen. (Foto: Mogens Flindt)
Skudofferet, der her bringes ind på Rigshospitalet, har ikke ønsket at hjælpe politiet med opklaringen. (Foto: Mogens Flindt)
Følg Krimi

Nordsjællands Politi får ingen hjælp af den mand, der i nat i Farum Midtpunkt blev ramt af et skud i kæben og et skud i benet, da en gruppe på op mod 30 indvandrere endte i et sammenstød med en blanding af højreekstremister og fodboldfans, der befandt sig i en lejlighed i det store boligkompleks.

- Han er tavs og er ikke meget for at hjælpe politiet med opklaringen, siger Flemming Poulsen fra Nordsjællands Politi til TV2 News.

Politiet har anholdt en enkelt person fra indvandrergruppen, som man ved var til stede ved gerningssstedet umiddelbart før skyderiet.

Ud over den anholdte er politiet på jagt efter navngivne personer fra indvandrergruppen.

Indvandrere ville ha' musik dæmpet
Skudepisoden opstod tilsyneladende efter, at en mindre gruppe indvandrere ved 23.30 tiden lørdag aften forsøgte at få dæmpet højlydt musik ved en housewarming i en lejlighed i Farum Midtpunkt.

Ekstra Bladet erfarer, at en stor del af deltagerne i housewarmingen har tilknytning til det højreekstreme miljø, og at nogle af dem bekender sig voldelige fodbold-fraktioner.

Indvandrerne blev afvist, da de ville have musikken dæmpet, men en time efter kom det til et voldsomt opgør, der endte med, at der fra indvandrergruppen, der var vokset til 20-30 personer, blev affyret skud mod festdeltagerne.

Ramt i kæben og benet
- En mand 20'erne blev ramt i kæben, så projektilet gik ud gennem nakken. Desuden blev han skudt i benet, sagde Flemming Poulsen i nat.

Offeret er uden for livsfare.

Efter skyderiet forsvandt den angribende gruppe fra stedet i stor fart, og søndag morgen er det kun lykkedes politiet at anholde én enkelt person i forbindelse med episoden.

Intet tyder på, at skudepisoden har relation til bandekonflikten.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Det er fuldstændig hat og briller