Annonce:
Annonce:

Asbjørn Riis: Jeg kunne høre det sagde knæk

Wrestleren Asbjørn Riis kom i aftes til at brække kæben på en 15-årig dreng. - Jeg er dybt ulykkelig, siger han. Drengen indlagt på kæbekirurgisk afdeling

Asbjørn Riis er i topform i en alder af 52 år, og kaster her rundt med en af Ekstra Bladets journalister. (Foto: Jesper Stormly Hansen)
Asbjørn Riis er i topform i en alder af 52 år, og kaster her rundt med en af Ekstra Bladets journalister. (Foto: Jesper Stormly Hansen)
Annonce:
Følg Krimi

Den danske wrestler Asbjørn Riis kom i aftes under et show på Vamdrup Fritids og Ungdomsklub i Sydjylland til at brække kæben på en 15-årig dreng.

For øjnene af 75 børn gik drengen i gulvet, da Riis skulle vise et kast.

- Jeg havde hevet drengen op på måtten for at vise et kast, hvor det ser ud som om, han smider med mig. Jeg slog en salto, og så mærkede jeg, at jeg ramte ham i hovedet, siger Asbjørn Riis til ekstrabladet.dk.

Kæben brækket to steder
- Jeg kunne mærke et knæk med det samme, og han faldt om. Jeg vidste den var gal, for der er fart på, når jeg svinger min størrelse 50. Det var helt tydeligt at se, at hans kæbe var knækket, siger Asbjørn Riis, der er dybt ulykkelig over episoden.

Annonce:

Det viste sig efterfølgende, at drengens kæbe er brækket to steder, og han er nu på kæbekirurgisk afdeling på Odense Universitetshospital.

- Jeg har selv prøvet det, og det er ikke rart. Nu skal han gå med elastikker og sugerør i kæben. Men han er en sej knægt, siger Asbjørn Riis.

Ungdomsklubben har allerede renset Riis for skyld i ulykken, men han er alligevel sønderknust over, at det skete.

Kom og få brækket dine knogler
- Det er bare ikke rart, når børn kommer til skade. Jeg er dybt ulykkelig over det. Jeg står der som en anden verdensmester, og så kommer jeg til at lave sådan en ulykke. Mit nye slogan skulle måske være: Kom og få brækket alle dine knogler, siger han.

Den 52-årige, godmodige kæmpe kan dog glæde sig over, at det er første gang, han har skadet nogen, siden han begyndte at optræde for børn og unge i 1994. Men som han siger:

- En gang er en for mange.

Drengen og hans forældre er chokerede men ved godt mod efter det sorte, sorte uheld.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Digital arrogance har skabt et samfund med A- og B-borgere
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
BREAKINGBREAKING
Annonce:
Annonce: