Annonce:
Annonce:

Dansk wrestler brækker kæben på barn

Ubehageligt: Den i wrestler-kredse legendariske wrestler Asbjørn Riis brækkede i går kæben på en dreng under et show i en ungdomsklub. Sort uheld, siger inspektør

Asbjørn Riis kan stadig det der med at wrestle, og han er ikke bange for at vise det. Her går det ud over Ekstra Bladets journalist ved en tidligere lejlighed. (Foto: Jesper Stormly Hansen)
Asbjørn Riis kan stadig det der med at wrestle, og han er ikke bange for at vise det. Her går det ud over Ekstra Bladets journalist ved en tidligere lejlighed. (Foto: Jesper Stormly Hansen)
Annonce:
Følg Krimi

52-årige Asbjørn Riis var i aftes så uheldig at brække kæben på en dreng, da han underholdt 75 børn på Vamdrup Fritids og Ungdomsklub i Sydjylland med sit wrestling-show.

Han kom til at ramme drengen i hovedet med sin ene hæl i et fald.

- Jeg var ikke selv til stede, men fik at vide, at han ramte en ca. 14-årig dreng på kæben. Der blev straks ringet 112, og ambulancen kørte drengen til Kolding Sygehus, siger ungdomsskoleinspektør John Madsen til ekstrabladet.dk.

Står 100% bag Riis
- Vi har ikke hørt fra hospitalet, hvad der er sket med drengens kæbe, men det blev vurderet, at den var brækket eller i hvert fald beskadiget, før han blev kørt til hospitalet i aftes, siger inspektøren.

Han fremhæver, at der var tale om et sort, sort uheld, og at Asbjørn Riis ikke har nogen skyld i ulykken.

- Han var dybt rystet, og blev på stedet, så længe han kunne, for at hjælpe til. Vi laster ham på ingen måde for uheldet, men står 100 procent bag ham, siger John Madsen til ekstrabladet.dk.

Det har trods utallige henvendelser ikke været muligt at fange Asbjørn Riis for en udtalelse om sagen.

Stadig aktiv wrestler
Den store wrestler er Danmarks mest kendte af slagsen, og har optrådt ved shows i USA. Han fik sit store danske gennembrud, da han som kommentator på TV3's udsendelser fra wrestling-shows morede seerne med udbrud som YEAH og UBEHAGELIGT.

Han ejer nu et træningscenter på Mors og er stadig aktiv som wrestler.

Han optrådte i Vamdrup Fritids og Ungdomsklub efter børnenes ønske, fortæller John Madsen.

- De har snakket om ham i så lang tid, at vi ville gøre det for dem. Derfor er det ekstra ærgeligt, at det skulle ende på denne måde, siger ungdomsskoleinspektøren til ekstrabladet.dk.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den syge velfærdsstat skal dominere den kommende valgkamp
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: