Top-rocker skulle modtage 15 kilo amfetamin

En kendt rocker fra Bandidos skulle modtage 15 kilo amfetamin og otte kilo hash, der kom til Danmark med to tyske kurér-biler, mener politiet. Rockeren er kendt for sit tilhørsforhold til FCK´s hooligans

Følg Krimi

Der var jackpot for politiet, da to tyske narkosmuglere kom til Sjællands Odde med bilerne fulde af amfetamin og hash.

Stofferne skulle, ifølge politiet, overdrages til en 32-årig toprocker fra Bandidos i København. Men både narkosmuglerne, rockeren og en 27-årig kriminel med relationer til Bandidos blev anholdt inden narkoen skiftede hænder.

Smuglerne og den 27-årige blev anholdt i et sommerhusområde på Sjællands Odde, mens den 32-årige Bandidos blev anholdt i København. På den 27-åriges bopæl på Sjællands Odde fandt politiet en Walther P22 pistol med to magasiner.

De fire blev i dag varetægtsfængslet i Københavns dommervagt.

Det var politiets særlige bandeenhed Task Force Øst, der slog til på Sjællands Odde og i København. Lau Thygesen fra Task Force Øst siger, at der er tale om en stor fangst. Stofferne var skjult i de to tyske biler, der blev kørt af en 28-årig russer, der er tysk statsborger, og en 61-årig tysker. Han vil ikke oplyse, hvordan narkoen var skjult i bilerne.

Ifølge sigtelserne mod de fire blev narkoen transporteret til Danmark i dagene op til den 21. februar og stofferne skulle videreoverdrages til Bandidos-medlemmer i København.

Stofferne blev kørt til Sjællands Odde, hvor den 27-årige overtog narkoen. Han skulle derefter køre de 15 kg. amfetamin og otte kilo hash til København, hvor den 32-årige Bandidos skulle overtage dem, siger politiet.

Den 32-årige Bandidos blev for to år siden sat i forbindelse med 'Copenhagen Casuals', der er FCK´s hooligan-gruppe.

Mere fra Ekstra Bladet+

'Tøsedrengen'

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind