Voldsom soloulykke i Vollsmose

19-årig mand meget alvorligt kvæstet, efter han kørte ind i træ. Beboere og familiemedlemmer i det belastede område giver politi og redningsfolk hårde arbejdsbetingelser

En 19-årig mand er her til aften ved 18-tiden kommet særdeles galt afsted, da han bragede ind i et vejtræ. Det skete på Åsumvej ved nr. 105 i Odense-bydelen Vollsmose.

- Han har simpelthen skrællet sin bil rundt om træet, og hans kvæstelser er meget alvorlige, siger vagthavende hos Fyns Politi, som ikke kan komme nærmere ind på mandens tilstand.

Politiet og bilinspektøren arbejder nu på at fastslå omstændighederne omkring soloulykken, men deres tilstedeværelse er åbenlyst uønsket i området.

- Der er stimlet en masse mennesker sammen. Der er rigtig dårlig stemning derude, fordi de selv vil bestemme, hvad der skal ske, siger vagthavende til ekstrabladet.dk.

Fuldstændig uhørt
- Men vi skal jo klarlægge årsagen. Det er fuldstændig uhørt, at vi ikke kan få lov til at arbejde i fred på stedet, siger vagthavende.

Politiet er derfor massivt til stede ikke bare der, men også på Odense Universitetshospital, hvor manden er indlagt.

- Ja, der er det så familien, som laver ballade. Derfor har vi mange folk på stedet for at sikre læger og sygeplejersker arbejdsro, siger den vagthavende til ekstrabladet.dk.