Lærer sparket ned af elevs far

Elev ringede efter familien, da han blev hevet ud af mælkekø i frikvarter

Noget så banalt som en irettesættelse af, hvordan man opfører sig i en kø, fik fredag en 6. klasseelev på en skole i Greve til at ringe efter familien for at få hævn.

Drengen, der går på Tjørnelystskolen i Greve, blev i spisefrikvarteret hevet ud af køen til mælkeudleveringen, da han ikke makkede ret. Han blev trukket i armen med på kontoret, hvor han fik en skideballe og en lektion i at opføre sig ordentligt.

Få minutter efter stod hans familie på skolen og ifølge Ekstra Bladets kilder råbte og skreg de.

Viceinspektøren og læreren forsøgte at tale dem til rette. Det mislykkedes og læreren gik. Drengens far løb dog efter og sparkede læreren i ryggen.

– Det er rigtigt, at vi har haft en meget kedelig episode. Læreren måtte en tur på skadestuen. Der er ingen varige men, men både han og de elever, der så optrinnet er blevet tilbudt psykologhjælp, siger Greves skolechef, Niels Nørbo til Ekstra Bladet.

Politiet blev kaldt til stedet. Politiet bekræfter overfor Ekstra Bladet, at der er optaget rapport.

Efter anmeldelsen meldte familien læreren til politiet for vold.

– Det må politiet naturligvis undersøge, men der er intet, der tyder på, at han har gjort noget, han ikke måtte, så han er ikke fritaget fra tjeneste.

Det kan være en bekostelig affære at tæve en lærer. Det vil for det meste svare til at slå på en tjenetemand i funktion. I efteråret blev en far idømt seks måneders ubetinget fængsel for at tæve sin søns lærer