Politiet gennemsøger terroristens lejlighed

Politiet brugte et halvt døgn på at ransage lejligheden, hvor den 28-årige fængslede somalier, der forsøgte at dræbe Kurt Westergaard, bor

Følg Krimi

Få timer efter Kurt Westergaard blev forsøgt myrdet med en økse, stormede politiet den lejlighed, hvor den terrorforbundne somalier bor. Med hævede våben skaffede de sig adgang til lejligheden, der ligger i en af Københavns omegnskommuner.

Omkring klokken 02.00 var entreen gjort, og først næsten 12 timer senere pakkede politiet atter sammen.

I mellemtiden havde teknikere finkæmmet lejligheden, hvor der ifølge cpr-registeret er tilmeldt fire personer. Det drejer sig om en far og en søn og to andre med tilknytning til familien.

Ud over teknikere og efterforskere var også forsvarets bomberyddere på stedet. Dette har dog nok mest været for en sikkerheds skyld.

Fra vejen kunne man se, hvordan teknikerne gennemgik lejligheden minutiøst. De pakkede masser af forskellige ting i poser, inden de forlod stedet, noget mere roligt, end de var kommet.

At de var oppe på mærkerne sås tydeligt. Et stort område var spærret af, ingen uvedkommende fik adgang, og politiet gjorde sig endda den ulejlighed at tjekke ekstrabladet.dks udsendte.

Også i Aalborg slog politiet til. Lørdag eftermiddag var der ransagningen endnu i gang i en lejlighed på Blåkildevej. Genstand for ransagningen er en lejlighed, hvor der bor en somalisk familie. Det vides ikke, hvad tilknytning den 28-årige har til lejligheden. Han har aldrig været registeret officielt på stedet.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

14,8 millioner kroner blev samlet ind på en time