Slået halvt ihjel over nytårskrudt

Røvere på Frederiksberg gennembankede mand med spark og et jernrør, da han ikke ville give dem sit fyrværkeri - politiet jager nu indvandrerflok

Kæben og næsen blev smadret. Adskillige knogler brækkede og milten blev ødelagt.

Sådan endte nytårsaften for en 53-årig mand på Frederiksberg, efter han blev offer for en omgang meningsløs vold, der kunne have kostet ham livet. Han slap med livet i behold, men er fortsat indlagt og bliver behandlet for de omfattende skader, han fik, da en gruppe unge indvandrerdrenge gik løs på ham, fordi han ikke ville give dem sit nytårskrudt.

Overfaldet skete tidligt i morges på Flintholm Alle på Frederiksberg, hvor den 53-årige ved 7-tiden var ved, sammen med nogle venner, at fyre noget fyrværkeri af.

En gruppe på mellem fem og seks unge kom hen til ham og krævede, at han gav dem sit krudt. Han nægtede og blev smadret. Slag og spark haglede ned over ham. Mindst 20 gange blev han ramt, også mens han lå ned på den frosthårde jord.

– Vi har ingen spor efter gruppen, så vi víl meget gerne høre fra vidner. Det er et usædvanligt groft overfald. Mandens skader er meget omfattende, siger den centrale efterforskningsleder Henrik Vedel til Ekstra Bladet.