Lægedatter fundet død

Louise Laursen, der i 2006 blev frifundet for drab på sin mor, fundet død i lejlighed ved Århus

Louise Laursen, der uberettiget sad fængslet i 14 måneder i forbindelse med drabet på hendes mor - det såkaldte 'lægefrue-mord' i Suldrup syd for Aalborg, er død. (Foto: Ernst van Norde)
Louise Laursen, der uberettiget sad fængslet i 14 måneder i forbindelse med drabet på hendes mor - det såkaldte 'lægefrue-mord' i Suldrup syd for Aalborg, er død. (Foto: Ernst van Norde)

Den 40-årige Louise Laursen, der i 2006 blev frikendt for knivdrab på sin mor i den nordjyske by Suldrup, blev lørdag fundet død i en lejlighed i Trige ved Århus.

Det har kvindens advokat, Michael Juul Eriksen netop bekræftet overfor ekstrabladet.dk

– Ja, jeg har talt med hendes familie, og de har fortalt mig, at hun er død. Det er forfærdelig tragisk, og ikke mindst synd for hendes børn. Det er utroligt, hvad den familie har været igennem, siger Michael Juul Eriksen.

Politikommissær Peter Grove oplyser, at Østjyllands Politi lørdag ved 19-tiden fik en melding om, at ’en ca. 40-årig’ kvinde lørdag var set livløs i en stol i lejligheden vest for Århus.

En ambulance blev øjeblikkeligt sendt ud på adressen, og det stod hurtigt klart, at kvinden i stolen var død.

– Der er ingen tegn på, at personen har været udsat for vold, og i det hele taget er der ikke noget mistænkeligt ved det dødsfald, siger Peter Grove.

– Rygter vil vide, at kvinden har taget sit eget liv. Har det noget på sig?

– Det kan jeg ikke sige noget om. Der må vi læne os op ad, hvad eksperterne når frem til, fortæller Peter Grove.

Retsmedicinsk Institut i Århus ventes i morgen at komme med et resultatet af obduktionen, som bl. a. kan afklare, om der er rester af medicin eller narkotiske stoffer i den afdødes blod.

Michael Juul Eriksen har heller ikke kendskab til, hvad der forårsagede Louise Laursens død.

– Men der er ingen tvivl om, at drabssagen og den langvarige erstatningssag har været en stor belastning for Louise Laursen. Mit indtryk var, at hun var et ganske normalt menneske. Men hun har i lange perioder været psykisk ustabil, siger forsvarsadvokaten.

Det har ikke været muligt at træffe Louise Laursens familie.